Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ibrahim transferlere el koymus, simdi hapi yuttuk iste.

Kaleci
Sağ bek
Sol stoper
10 numara
2 kanat

Üst düzey 6 oyuncu alabilir miyiz?

bu takımın çok ciddi 6-7 oyuncuya ihtiyacı var.

avrupa ve ligi aynı an da götürmek istiyorsak kadro derinliğini sağlamamız lazım ve doğru yapılanma gerek
Olm sadece Muslera ve Mertens için 2 var. Daha bunun kanatları bekleri var.
Ciddi seviyede yedeklerle birlikte düşünürsek 10'a kadar yolu var. Dost acı söyler.

Jakobs, frankowski ile olmaz ikisini de şutlamak gerekiyor.
Abdül yedek olmalı.
2 tane kafadan kanat lazım bu takıma.
Erene çok sürpriz bir teklif gelirse tutamayız önünü de açarız ki cidden bekliyorum 20 ve üstü teklif.
Osimhen giderse 1 forvet lazım.

Yedek kanat lazım.
Saranın durumu ne olur bilinmiyor, lemina dahil iyi sağlam bir teklif alabilir terim hocamın takımından.

Çok kritik virajdayız. Ahlatın başındaki herifi def edemiyoruz sürekli yapışıyor.

Kaleci gelecek birde osi kalirsa benim icin mertensin yerine bi 10 no (false 9) alindimi yeterli. Boey diyorlar eski performansi verebilirmi hatta sallaiyi kesebilirmi emin degilim. Ha birde cuesta gidermi bilmiyorum ama stoperde iyi olurdu. Gerci stoper alindimi apo kesmeye almazlar, alternatif olur, bu yüzden cuestada kalir gibi. Dedikleri gibi fazla transfer olmaz gibi. Yeterki osi kalsin.

Sağ bek yedeği olarak Gökhan Sazdağı hemen alınmalı, düşünüp plan yapıyoruz goygoya gerek yok. Az iyi olan türk oyuncu alınmalı.

Aynı şekilde eren dinkçi ve aral şimşir durumuna bakmak lazım

Uefa kupasını kazandığımızda bi tv kanalına başkanımız faruk süren konuk olmuştu..

Spiker uefa kupası kazanıldı ama 100 milyon dolar borç yaptınız demişti

Faruk Süren.. sakince gülerek spikerr baktı.. bir Uefa kupasını daha kazanacağımı bilsem bi 100 milyon dolar daha borç yaparım demişti

Artık avrupa da başarılı olacak kadro kurulmalı sahada ezilmemeliyiz ..

Evimizi tekrardan cehenneme çevirecek.. kupalara aç kaliteli isimler takıma katılmalı

Kaleci gelecek birde osi kalirsa benim icin mertensin yerine bi 10 no (false 9) alindimi yeterli. Boey diyorlar eski performansi verebilirmi hatta sallaiyi kesebilirmi emin degilim. Ha birde cuesta gidermi bilmiyorum ama stoperde iyi olurdu. Gerci stoper alindimi apo kesmeye almazlar, alternatif olur, bu yüzden cuestada kalir gibi. Dedikleri gibi fazla transfer olmaz gibi. Yeterki osi kalsin.
Apo ve sallai yerine adamlar kesin lazım, avrupada pişman oluruz yoksa. Barış gideceği için 2-3 tane kanat lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt