Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da yürümez o

Ligdeki kalite malum
Avrupa'da öyle ligde böyle oynama işleri yaş. Bir takım maçların yüzde sekseninde bir dizilişi oynamalı ki başarılı olsun

Bu durumda Osimhen alınırsa Icardi ya da Morata yedek mi olacak yani. Bana hiç manalı gelmiyor

Yunus ve barışın önce ne 2 iyi kanat alınmalı. Rotasyon güçlü olmali. Torreira lemina 2 lisinide dinlendirecek bir 6-8 alınmalı.

Defansa sanchezin yanına hızlı bir defans alınmalı abdulkerimde rotasyona oynamalı. Futbolcuları yipratmadan oynatmaliyiz

Avrupa'da öyle ligde böyle oynama işleri yaş. Bir takım maçların yüzde sekseninde bir dizilişi oynamalı ki başarılı olsun

Bu durumda Osimhen alınırsa Icardi ya da Morata yedek mi olacak yani. Bana hiç manalı gelmiyor
Evet ikisinden biri rotasyona girecek yoksa Avrupa'da nanayi alırız

Osimhen isi zor ama ben baya umutluyum hem Basaksehir kutlamasinda , hem yenikapida anormal bir kalabalikla kafasinda yer edecek...

Genede zor karar ama baska yere giderse buradaki ortami ve sevgiyi mumla arar.

Mertens yerine isterim. Belki yıldız oalrak diğer isimler kadar değildir ama onlardan daha faydalı olur. Brandt veya Correa açıkcası Mertens yerine istediğim isimler.

Yav sevincliyiz , harikulade aksam ama mertensin cirolu goruntusu, musleranin ailesiyle olmadigi buyuk bayrakla goruntuleri fena yapiyor adami ya.

Nasil transfer moduna girelim

boey'nin bizdeki performansına neden olan temel faktör avrupa devlerinden birine gitme potensiyaliydi
bu tarz bi motivasyon olmadan süper ligde vereceği performans en az yarı yarıya düşecektir
kaldı ki şu an zaten bayern görmüş ve orada başarısız olmuş bi herif + sakatlık da geçirdi
genel olarak bu sezonki halini görenlerin onu geri isteyeceklerini de pek düşünmüyorum
haliynen pas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt