Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek korkum Osimhen'i aldıktan sonra 2006 yazı gibi Inamoto alıp tranferi kapatmak.

Avrupa'da öyle ligde böyle oynama işleri yaş. Bir takım maçların yüzde sekseninde bir dizilişi oynamalı ki başarılı olsun

Bu durumda Osimhen alınırsa Icardi ya da Morata yedek mi olacak yani. Bana hiç manalı gelmiyor
Morata A.madrid, Roma, Manu falan yapar bir yer. Kalmaz çok burada, seneye turnuva var ve lig performansı yoğun bir ekipte devam etmek isteyecektir. Türkiye liginde kalması kendisini milli takımdan net uzaklaştırır.

Üzgünüm ama vedalaşacağımızı düşünüyorum.

Martinez
Boey Davin Lucumi Eren
Lemina Torreira
Sane KDB Yunus
Osimhen

Morata A.madrid, Roma, Manu falan yapar bir yer. Kalmaz çok burada, seneye turnuva var ve lig performansı yoğun bir ekipte devam etmek isteyecektir. Türkiye liginde kalması kendisini milli takımdan net uzaklaştırır.

Üzgünüm ama vedalaşacağımızı düşünüyorum.
Öyle olsa bizle bu kadar uzun sözleşme yapmazdı. Bence bizde 2000 dakika alacağını bilse kalır

Ha zaten çift forvet oynamayacaksa gitmeli ve gider de. Bir sene yedek oturmaz

nandonun aile niye gelmedi acaba ya

asıl kutlamaya kesin gelirler heralde
Bence de gelir yav, adamin kariyerinin sonu sonucta. Sirf kutlama degil iceride de yemektir davettir tarzi seylerde olacaktir.tek birakmaz herhalde

En azindan guzel ugurlayabilegiz adami

Ozan kabak veya emin bayram stopere rotasyon için Gökhan sazdağı(?) sağ beke yerli aday olabilir bir tane gurbetçi sağ bek vardı sanki ama o ülkede yetişmiş kuralına uymuyor ama yine de uygunsa alınabilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cuesta
Frankowski
Jelert
Yusuf
Zaniolo
Nelsson
Köhn
Ross

bu sezon gıdım fayda alamadığımız yabancılar

bu ekipten maaşlarını falan da düşününce totalde taş çatlasa €30m bonservis çıkarırız gibi geliyor

yoksa çok mu iyimserim

Öyle olsa bizle bu kadar uzun sözleşme yapmazdı. Bence bizde 2000 dakika alacağını bilse kalır

Ha zaten çift forvet oynamayacaksa gitmeli ve gider de. Bir sene yedek oturmaz
Denize düşen yılana sarılır misali.
İnsanların elinde olmayan şeyler de var bu hayatta. Misal osimheni alabileceğimizi hiç planlamamıştır o nedenle icardi + ben bir tane de 3. gelir yürürüz demiştir. Belki yine öyle olacak bilemeyiz.

Osimhen își ciddileştiği anda bir avrupa kulübünde kariyerine devam eder.

Sara çıksın 10 numarada morata oynasın, mertens yerine oynatalım falan bunlar çok verimli işler değil.
2000 dakika dediğin günümüzde wonderkids gösterilen veletlerin aldığı dakikalar oldu.
Barış 48 maça çıkmış bu sene 3800 dakika. Neredeyse yarısına denk, morata dengi oyuncular bugün interde, a.madridde, romada falan 3000 dakikayı zorluyordur.
Bizim mevcut şartlarda 2026 hazirana kadar oyuncuya maaşını verdiğimiz sürece ek bedel ödemeden kullanabilme gibi bir avantajımız var.
İyi teklif gelirse gider, bizdekinden daha az süre alacağı bir teklif gelirse kalır gibi duruyor.

Morata iyi hoş ama maliyet açısından bakınca korkunç bir transfer hikayesi.
6 kiralama
+3 milyon maaş
kalırsa 6 milyon maaş.
15 milyon euro 1.5 sene. İyi verim alabilmemizin bir yolu olmalı gibi.
Bayağı kazıklanmışız bu transferden.

Alınması gereken adamlar belli.lucimi,anquissa,julian brandt(sane),boey,genç yabanci bi kanat,osimhen (kolo muani) yeterli.ayrica demirbaya yol verilip ege araç altyapidan ortasahaya acil alınmalıdır.furkan kocak,berat lus,ada yuzgec de kadroyu genis tutar.

Denize düşen yılana sarılır misali.
İnsanların elinde olmayan şeyler de var bu hayatta. Misal osimheni alabileceğimizi hiç planlamamıştır o nedenle icardi + ben bir tane de 3. gelir yürürüz demiştir. Belki yine öyle olacak bilemeyiz.
Alakası yok

O dönem 3-4-1-2 oynamaktı plan

Her transferi bu plan doğrultusunda yaptık. Osimhen'in partneri kendisi olacaktı

Cuesta
Frankowski
Jelert
Yusuf
Zaniolo
Nelsson
Köhn

Ross

bu sezon gıdım fayda alamadığımız yabancılar

bu ekipten maaşlarını falan da düşününce totalde taş çatlasa €30m bonservis çıkarırız gibi geliyor

yoksa çok mu iyimserim

Rahat çıkar. Kenan sofuoğlunun 10 senedir 5 yaşında olan oğlu gibi 5 senedir 20-21 yaşında olan yusuf işlenmeli bir şekilde.
Jelert de yaş genç danimarka mt adayı ve bu yaşta iyi maç sayısı var orada tek çekincem yusuf denen elemanın eyüp gibi toplamda 7 yabancısı olan takımda sürekli oynayabilme ihtimal vardı gitmedi. Geleceği okyabilme seviyesi beni endişelendiriyor.

Sara şubata kadar harika oynamış.adami 2.5 aydir fiziken dökülüyor diye yerin dibine sokmuşlar her yerde,nankör taraftar. Böyle korner kullanan bul bakalım bulabilyosan..fb senelerce alexle,hojdonkla böyle goturmus derbileri ve ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt