Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antony'nin bile kesinlikle yoklanacağını düşünüyorum.

Şampiyonluk kutlamalarından 5 büyük beklentim var

1. Osimhen'in tavlanması
2. Icardi'nin duygusal rehabilitasyon sürecine start verilmesi
3. Hatipoğlu'nun yüzsüzlüğünün sınırlarının aşılması
4. Fb'nin ve yönetiminin insan içine çıkamayacak duruma getirilmesi
5. Adnan Polat ve Dursun Özbek'e Florya hususunda nota verilmesi

Elimizdeki şu ıvır zıvır yabancıları yollayıp adam akıllı transferler yaparsak önümüzdeki sezonun favorisi yine biz oluruz.

Kaleci, sağ bek, sol stoper ve 2 kanat oyuncusu banko olarak alınmalı.

Kolpa olduğu 5 kilometreden belli olan bi iki twit düşse de hayallere dalsak.

Hala içerisinde oluğumuz için tam farkında değiliz olayın ama üç sene üst üste şampiyon olduk 💛❤️

Boey geri donerse 3 5 2 gayet oynanabilir olur
Hem eren hem boey uclu icin bulunmayacak nimetler ikiside muazzam hizli savunmalari iyi bekler
İki kanadi tek basina kullanabilirler

Ama hem icardi hem osimhen arkasinda mertens filan olacak is degil

İcardi Osimhen olacaksa arkalari
Kesinlikle uc tane cigersiz oyuncu olmali Lemina Sara Toreira olabilir
Lemina Toreira Yunus bile olabilir
Ama bu denklemde skor sorunu cikacak ortaya kanatlardan skor uretmek mumkun degil

O yuzden osimhen kaliyorsa icardi osimheni yedeklemeli degiserek oynamalilar CL varken avrupada osimhen baslar ligte İcardi baslar

İcardiyi buna ikna etsek hem kendi performansi artar hem osimhenin
Muazzam olur her mac 90 dakka sahada kalmak zorunda değil

gece gece aklıma düşen sual:

bu sene osimhen fenerde olsa
bizde de 2022 99 no. icardi olsa kim şampiyon olurdu?

La zaten benim soru şuydu

Osimhen'i aldık diyelim

Icardi ve Morata ne olacak

Yollanırlar mı yedeğe mi çekilirler çift forvet mi

Alıntıladın o kadar yanıtla bari
Yav yazıyorum ya.
Çift oynarız zaten her halükarda bu cepte.
Osimhenin o günkü durumuna göre hangisinin keyfi uyarsa o oynar.
Elimizdeki adam öyle çılgın ki icardi-osimhen arkalarında moratayı görürsen şaşırmamalısın. Okana bazen akıl erdiremiyorum ben.
Sara yerine morata oynadığında da akan oyunda fena oluyoruz o beni gıdıklamıyor değil.

Şöyle bir kafamda oynatıyorum barış(satılır) yerine ceza sahasında icardi oynar, erenden de barış formu çıkarıp koridoru emanet ederiz.

Bu denkleme 8 numarada sarayı ilişkilendirirsek fena şeyler de çıkabilir.

Şuan futbolcular ve okan dahil kimse kim gelirse ne olacağını kestiremiyorlar bence :asd:

Bence icardi emekli olsun, morata madride gitsin, osimhen de psg yapsın kim nasıl oynayacak derdi olmadan rahat bir şekilde yeni dert oluşturalım.

Ben duydusallığa çok kayıyorum maalesef.

Duygularımı bırakırsam eğer.
iki yol var.
1- İcardi tek santrafor arkasında çevik sağlam skorer bir 10 numara, kanatlarda da skorer iki atletik oyuncu.
2- Osimhen-Morata ikilisi önlü arkalı(false 9), ve 2 tane de teknik oyuncu.

İkisine de kadro kur dersen.
Kerem-----İcardi-----Barış(2024)
----------Mertens(Napoli)
vs
-------Osimhen------------
-----------Morata----------
Arda T.----------------Yunus

İcardili çift forvette icardiyi 10 numaraya çekip 8.5'da gezdirmemiz bence hoş şeyler değil.

Bu arada net 2.kadroyu seçerim. Arkalarına koyacağın 2 atletik beklerle ki erenin bu performansı olursa bir bekte o da olur çok fena şeyler yaşatabilir bize.

Yav yazıyorum ya.
Çift oynarız zaten her halükarda bu cepte.
Osimhenin o günkü durumuna göre hangisinin keyfi uyarsa o oynar.
Elimizdeki adam öyle çılgın ki icardi-osimhen arkalarında moratayı görürsen şaşırmamalısın. Okana bazen akıl erdiremiyorum ben.
Sara yerine morata oynadığında da akan oyunda fena oluyoruz o beni gıdıklamıyor değil.

Şöyle bir kafamda oynatıyorum barış(satılır) yerine ceza sahasında icardi oynar, erenden de barış formu çıkarıp koridoru emanet ederiz.

Bu denkleme 8 numarada sarayı ilişkilendirirsek fena şeyler de çıkabilir.

Şuan futbolcular ve okan dahil kimse kim gelirse ne olacağını kestiremiyorlar bence :asd:

Bence icardi emekli olsun, morata madride gitsin, osimhen de psg yapsın kim nasıl oynayacak derdi olmadan rahat bir şekilde yeni dert oluşturalım.

Ben duydusallığa çok kayıyorum maalesef.

Duygularımı bırakırsam eğer.
iki yol var.
1- İcardi tek santrafor arkasında çevik sağlam skorer bir 10 numara, kanatlarda da skorer iki atletik oyuncu.
2- Osimhen-Morata ikilisi önlü arkalı(false 9), ve 2 tane de teknik oyuncu.

İkisine de kadro kur dersen.
Kerem-----İcardi-----Barış(2024)
----------Mertens(Napoli)
vs
-------Osimhen------------
-----------Morata----------
Arda T.----------------Yunus

İcardili çift forvette icardiyi 10 numaraya çekip 8.5'da gezdirmemiz bence hoş şeyler değil.

Bu arada net 2.kadroyu seçerim. Arkalarına koyacağın 2 atletik beklerle ki erenin bu performansı olursa bir bekte o da olur çok fena şeyler yaşatabilir bize.
kısa yazmayı öğrenmen lazım reis okunmuyor postlar ya böyle günlerde

çift diyosun diye anladım

10 numarada olmuyor sergenim.
Lemina-torreira-sara denkleminde forvet arkasında birisini oynatma gibi fantezi de sıçırtıyor.

Ayrıca çok hantal bir herif oldu, sara gibi bir adam şut çekerken kaleye yetiştiremiyor yav.
Sakatlıktan sonra fiziksel olarak toparlayamadı seneye hem alışmış olunca falanda daha iyi olur ama PL'ye gitme ihtimali de yüksek PL takımları Championship'ten de takipteydiler zaten West Ham ve Aston Villa alabilir diyorlar. O durumda oraya Bradnt benim ilk tercihim olurdu ama bir wonderkid olursa hayır demem.

Acaba Muslera ve Mertens için bir teknik kadro düşüncesi var mı ya
Muslera'nın ülkesinde takım satın aldı ve ailesi de orada oraya taşınacak. Mertens'e yapıldı ama kendisi istemedi sanırım o da 1 sene daha İtalya'da devam etme ihtimali varken bırakırsa da dünya turu hayali var ailesi ile birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt