Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta
Frankowski
Jelert
Yusuf
Zaniolo
Nelsson
Köhn
Ross

bu sezon gıdım fayda alamadığımız yabancılar

bu ekipten maaşlarını falan da düşününce totalde taş çatlasa €30m bonservis çıkarırız gibi geliyor

yoksa çok mu iyimserim
Rosu bi görmek lazım onun kumaşı iyi köhn yedek kalabilir nellson efendi gibi gelip kalmak isterse kalabilir Avrupa maçlarında apoylan olmuyor

Osimhen’i aldığın zaman paran boşa gitmiyor, takıma sportif ve ekonomik anlamda büyük bir değer katıyorsun
Bırak zararı her anlamda kâr ediyorsun
Abuk sabuk geri dönüşü olmayan zarar edeceğin takıma fayda etmesi şüpheli 5-6 oyuncuya para saçacağına mevcut takımı koru, Osimhen’i takımda tut.

Cuesta
Frankowski
Jelert
Yusuf
Zaniolo
Nelsson
Köhn
Ross

bu sezon gıdım fayda alamadığımız yabancılar

bu ekipten maaşlarını falan da düşününce totalde taş çatlasa €30m bonservis çıkarırız gibi geliyor

yoksa çok mu iyimserim
Bunların hepsini yollayıp yerlerine üç tane iyi ilk onbir oyuncusu alsak takım gene adım atlar

Osimhen’i aldığın zaman paran boşa gitmiyor, takıma sportif ve ekonomik anlamda büyük bir değer katıyorsun
Bırak zararı her anlamda kâr ediyorsun
Abuk sabuk geri dönüşü olmayan zarar edeceğin takıma fayda etmesi şüpheli 5-6 oyuncuya para saçacağına mevcut takımı koru, Osimhen’i takımda tut. yani sakatlik disinda zarar etme ihtimalimiz yok.
ya ayrica tutki 75 verdik, 65kaldi ayrica 10 kiraydi, sampiyonlar liginde 5-8 gol attigi taktirde, simdikinden cok daha fazla teklif gelecektir, en az 50m satariz o durumda, 50m dedigimde türk takimi oldugumuz icin!

Yönetim forvet baksın şimdiden osimhen yavaş yavaş veda moduna geçmiş belli adamın hareketlerinden de icardiyi çok salmış gördüm ben hiç bişey olmuyorsa moratayı tutalım as forvet olarak oynarsa ligi kırar morata
Morata zaten devam ediyor, sozlesmesi Ocak ayina kadar.

Sampiyon Cimbomumum ne istersen iste benden

Galatasarayın Ahmet Ercanları Hüseyin Kıyıcı tam şakşakcı

Galatasaray Hıncal Uluçdur böyle mallara bir türlü öğretemedik

hocan seve seve BİZ TARAFTARIN istediği gibi oynatmak zorunda kaldı burayı okuyorsan ;) sana dert olsun

12 kişimi oynatacağız dediği adamı seve seve ilk 11 monte etti!

Bakalım Okan efendi CL de hucumda 3 hızlı ve diri adamla
ortasahada 3 basan adamla oynaması gerektiğini
haddini bilerek oynaması gerektiğini kaçıncı hezimetden sonra anlayacak!

gsnin ahmet ercanları hüseyin kıyıcı gibi mallarda şakşsklar anladığı zaman

tabiki o güne kadar yaşatacağı rezilliklerle kalacağız

şampiyon olduğumuz gün yazalımda
kötü günde vuran olmayalım yine!

Bakalım Okan efendi CL de hucumda 3 hızlı ve diri adamla
ortasahada 3 basan adamla oynaması gerektiğini
haddini bilerek oynaması gerektiğini kaçıncı hezimetden sonra anlayacak!

gsnin ahmet ercanları hüseyin kıyıcı gibi mallarda şakşsklar anladığı zaman

tabiki o güne kadar yaşatacağı rezilliklerle kalacağız

şampiyon olduğumuz gün yazalımda
kötü günde vuran olmayalım yine!
Bence hatasının farkına vardı ama sara yerine 1 tane daha adam lazım box to box zorlu maçlarda orta sahayı ayakta tutmak adına temas oyununu seven

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt