Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clde APO ile çıkmak intihar resmen

dün bile ilk yarıda 3 kere adam kaçırdı

clde oradan içimizden geçerler

Erenin kapasitesindende pek emin değilim ama eren ve jakobs varken transfer işi zor artık inşallah bizi oradan aksatmazlar

Galatasarayın Ahmet Ercanları Hüseyin Kıyıcı tam şakşakcı

Galatasaray Hıncal Uluçdur böyle mallara bir türlü öğretemedik

hocan seve seve BİZ TARAFTARIN istediği gibi oynatmak zorunda kaldı burayı okuyorsan ;) sana dert olsun

12 kişimi oynatacağız dediği adamı seve seve ilk 11 monte etti!

Kıyıcıyı bir iki tirattan sonra gsli sanmıştım da by biat ın ta kendisiymiş

Ödleri kopuyor okan kovulacak da içerden haber alamayacaklar diye

Yoksa erinç merinç takımın kamp yaptığı otele nasıl gidebilecek takılabilecek eleştiri yaparlarsa

Bakalım Okan efendi CL de hucumda 3 hızlı ve diri adamla
ortasahada 3 basan adamla oynaması gerektiğini
haddini bilerek oynaması gerektiğini kaçıncı hezimetden sonra anlayacak!

gsnin ahmet ercanları hüseyin kıyıcı gibi mallarda şakşsklar anladığı zaman

tabiki o güne kadar yaşatacağı rezilliklerle kalacağız

şampiyon olduğumuz gün yazalımda
kötü günde vuran olmayalım yine!
7.maçın sonunda anlar 8.maç prestij maçı olur

Bence hatasının farkına vardı ama sara yerine 1 tane daha adam lazım box to box zorlu maçlarda orta sahayı ayakta tutmak adına temas oyununu seven

ya clde box mox işi zor iş
oynamaya çalışırsan içinden geçerler

sen fiziken önce bunlarla baş etmeye çalışmalısın

icardi-yunus-kaan-sara-apo-sallai-frankowski ile clde fiziken seni ezim ezim ezerler özellikle hız konusunda
adamlar topu öyle hızlı döndürüyorlar ki

ya clde box mox işi zor iş
oynamaya çalışırsan içinden geçerler

sen fiziken önce bunlarla baş etmeye çalışmalısın

icardi-yunus-kaan-sara-apo-sallai-frankowski ile clde fiziken seni ezim ezim ezerler özellikle hız konusunda
adamlar topu öyle hızlı döndürüyorlar ki
Dünde dedim bunun benzerini burada bizim ligden kaynaklıda sorun oluyor ayrıca adamlar 90 dakika full oynuyor bizimkiler hakemler yüzünden 90 dakikayı 45-60 dakika oynuyor kondisyon ona göre Avrupa’da 65 den sonra dökülüyoruz özellikle 2 Bayern maçında bunu yaşadık

Kıyıcıyı bir iki tirattan sonra gsli sanmıştım da by biat ın ta kendisiymiş

Ödleri kopuyor okan kovulacak da içerden haber alamayacaklar diye

Yoksa erinç merinç takımın kamp yaptığı otele nasıl gidebilecek takılabilecek eleştiri yaparlarsa

Erincin keremin filan taraftara saygısızlığını görmedim onun için problem yok istedikleri givi savunabilirler okanı sonucda herkesin fikri kendine saygı duyarım

amaaaa

bu ercanlar kıyıcı dün taraftarlara hakaret etmiş sabah gördüm

yedirirler adama

Abi herif ilk geldiği sezon ligi kırdı geçirdi ya bitiricilik bakımından osimhen tabikide Şuan çok daha iyi benim icardiden gram umudum yok sakatlık sonrası inşallah osimhen kalır diyoruz bu yüzden zaten
Haftada bir maç oynadığımız sezonda, takım ona çalışırken yaptı. Önemli işte ama o kadar.

Osimhen bu sene 3 kulvarda taşıdı takımı, en boktan oynadığımız maçlarda bireysel çabasıyla goller bulduk, penaltılar aldık.

Bir de Fenere veriyorsun Osimhen’i. Kadıköydeki maçlarda onlarda Osimhen bizde Icardi olsa ikisini de kaybederdik.

Dün ekibimiz 5.yıldızı taktı
Bugün normal hayatımıza döndük.
İşte bu yüzden GS

1747639388960.webp

Umarım osimhene takılıp diğer transferleri bekletmezler. benim inancım osimhenin kalacağı yönünde bu sevgiyi bu ilgiyi hiç biryerde bulamaz ligede alıştı leblebi gibi gol atıyor

Kerem D. ve denilene göre Berkan K. gitme durumu yüksekmiş. Bu durumda Salih Özcan ve Eren Dinkçi'de alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt