Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gördügüm an tvyi kapatiyorum videoyu ileri sayiyorum bu ibrahimi görünce
yemin ederim yuzune bile bakamiyorum adamin ister istemez sovmeye basliyorum
sinirlerim beynime beynime vuruyor

ayriyeten menajerler durumu kullaniyor demeci beni cok iskillendirdi
komisyon filan filan inanmak istemiyorum ama burnuma pis kokular geliyor IBRAHIM!!!!

abdullah kavukçu çok net konuşuyor ama reele yansıması nasıl olacak göreceğiz

valla genç yaşta adamı tercih ederim performansı var ise (izlemedim). Martinez kötü kaleci değil ama maaş beklentisi + kart potansiyeli + 2 sene sonra ne olacağını bilmediğimiz kapalı kutu olarak bakarım.

Muslera gibi 25 inde alıp uzun süre faydalandığımız bir durum varken - benzer formülü aramak ve o şekilde yatırım yapmak daha doğru geliyor.

West Ham gibi takımlara göre bence elimiz çok daha güçlü kağıt üzerinde.
Ben de aynı fikirdeyim de performans konusunda tereddütlerim var. Maçlarını izlemeden yorum yapmak sağlıklı olmasa da hangi videosunu izlesem topları tehlikeli bölgeye sektiriyor gibi geldi.

Günay'ın da yerli kaleciler içinde üst düzey olmasını hep engellemiştir bu durum.

Maçlarını takip eden varsa yorumda bulunsa da fikir sahibi olsak. İlgimiz var belli ki.

biraz fazla gaza gelmis gibi görüyorum kavukcu reisi
trye iyi topcu getirmek sadece parayla olacak is degil
erden timur gibi birazda gönüllere dokunmak lazim

Ben de aynı fikirdeyim de performans konusunda tereddütlerim var. Maçlarını izlemeden yorum yapmak sağlıklı olmasa da hangi videosunu izlesem topları tehlikeli bölgeye sektiriyor gibi geldi.

Günay'ın da yerli kaleciler içinde üst düzey olmasını hep engellemiştir bu durum.

Maçlarını takip eden varsa yorumda bulunsa da fikir sahibi olsak. İlgimiz var belli ki.
işin garibi martinez Melo 2 etkisi yapma ihtimali olan bir adam. abartı bulsamda.

genel anlamda geç kalmadan KESİN dedikleri bölgeleri doldursunlarda - kalan işler Osimhen'e bağlı biraz.

Erden timur olabilmesi için cebinden para koyması lazım daha göremedik öyle bir durum.

Paraya gerek yok yüreğini ve mantığını koysun yeter

Koç da para var 8 senede 300 milyon euro falan koymuş hepsi yalan oldu bize akıllı adam lazım paramız var

Kavukçu Osimhenin kalacağına inanıyorum demiş. Maddi planlaması hazırmış. Top şuan Osimhen’de.

İçimde kalacakmış gibi bir hissiyat var. Hadi hayırlısı.

Forum bu haliyle sibel dizisine dönmüş.hakan ural her an bıçakla nöbete girecekmiş gibi😬

Murat Zorlu: “Şunu duydum: Ali Koç ve Hakan Safi, Jose Mourinho ile devam etmek istiyor. Yönetimin diğer kanadı ise ‘devam etmeyelim’ görüşünde. Başkan Ali Koç da, ‘O zaman tazminatını cebinizden verin’ demiş.”

Osimhen kalır da İcardi’yle oynatıp( zaten ikisi de yedek kulübesinde oturmayacağına göre) 3’lüye dönücem derse hoca nasıl olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt