- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Tanımıyorum ama sosyal medyada abartılan sahada sıçacak bir profili andırıyorLucumi de olmaz mi sol stoper
Cuesta’yı da Kolombiya stoperi diye pohpohladı herkes bir boka yaramadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanımıyorum ama sosyal medyada abartılan sahada sıçacak bir profili andırıyorLucumi de olmaz mi sol stoper
Bonservisi yok o bakımdan iyi bir tercih olabilir gerçi benim aklım daha cok Alexsandro'da.
hadi inşallah o halde!!Ugurcani birak almayı teklif bile yapılırsa GSliligimi sonlandiririm
200 milyon euro bons gerekir bu kadroya
Zaten Ingiltere'ye donmek istiyor galiba. Milan'in 8.ligi hosuna gitmemis.11 gol 11 asistle oynamış herif büyük klüpler alır.
Clean face başkanım halleder. Sen rahat ol.200 milyon euro bons gerekir bu kadroya
Ulan
1 Sus Artık UlanBoeyde bir tuhaflık var kelle kabak gibi açılmış uzak durun
Boey gereksiz masraf ayrıca gsye ihanet etti
Tüm neşesini kaybetmiş bir adam görüyorum tip analizinde asla yanılmam1 Sus Artık Ulan![]()
Daha önce izlemiştim bu videoyu şahsen istemem bu adamı gerçekten hayır demek yerine kader kısmet minvalinde konuşabilirdi veya en basitinden Galatasaray her zaman kalbimde de geçgördün degil mi hainligi
Bu postun pastırmacı Recep'in postuna bir tepki miydi?Ahmet Kutucu varken Osimhen gibi bir maliyete girmeye gerek yok
Kutucu sakal uzatıp elini de sargı beziyle sarmadığı sürece top mop oynayamaz maalesefAhmet Kutucu varken Osimhen gibi bir maliyete girmeye gerek yok
Avatarda Magixx ne alaka üstad?20 milyon mu![]()
35 kağıt kazandırsın da hain olsunBoey gereksiz masraf ayrıca gsye ihanet etti
üstünü çiz yerine sallai var
bu kadroyu bi dursun başkanın yapar sende biliyorsun