Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.248
- 22.908
- 1.433
bugün biri Jelert başlığına ama FM'de iyi çıkıyor hemen vazgeçmemek lazım yazmış

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün biri Jelert başlığına ama FM'de iyi çıkıyor hemen vazgeçmemek lazım yazmış

Montellayı getirip forvetsiz mi oynayacagızIçimden bir ses Osimhen olmazsa Sane'ye iyi para teklif edeceğiz diyor
ben de onu diyorumTransferler nerede rtaş
Hatipo demleyecek kazım dağıtacakÇaycı olarak mı
sinirli bugün farkettiysenFutbolcularımızı değersizleştirecek söylemlerden kaçınalım.
Niye futbolcu olduğunu anlayamadığım isimlerden. 2.sınıf aşk dizilerinde liseli rolünü iyi oynardıFutbolcularımızı değersizleştirecek söylemlerden kaçınalım.
BEN KİMİM?
- Profesyonel futbola Korsika'da başladım
- Eski bir Galatasaraylı'nın yeğeniyim
- Avrupa kupalarındaki ilk golümü Fenerbahçe'ye attım
- Son 10 yılda ligde Trabzonspor formasıyla Galatasaray'a en çok golü atan yabancı futbolcu ile beraber oynamak epey eğlenceliydi
BEN KİMİM?
Kerem şampiyonluğu kaybettiği için mi trolluk yapiyorsunArda güleri hanımı eyledigi icin mi kızgınsın
yaw hiçbir şey geliştirmesine gerek yok şu haliyle kalsın o bile yeterBarış çalışkan çocuk. Bitiriciligini geliştirince susacaksiniz
DjaninyBEN KİMİM?
- Profesyonel futbola Korsika'da başladım
- Eski bir Galatasaraylı'nın yeğeniyim
- Avrupa kupalarındaki ilk golümü Fenerbahçe'ye attım
- Son 10 yılda ligde Trabzonspor formasıyla Galatasaray'a en çok golü atan yabancı futbolcu ile beraber oynamak epey eğlenceliydi
BEN KİMİM?
Lemina alternatifi. Lemina tüm sezonu çıkartamaz seneye. Hem ona iyi bir yedek hem de ileride satıp para kazanabileceğimiz bir adam.
Sağ bek Apo yerine stoper sara yerine skorer 10 lazım 3 transfere ateş ederiz avrupadaÖnümüzdeki sene için en ideal 11:
Muslera
Sallai Davinson Apo Eren
Lemina Torreira
Yunus Sara Barış
Osimhen
gitmez adam mutlusara'nin gidecegi falan nerden cikti