Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1747682009000.webp

Forvet hattında Osimhen kalmazsa, Icardi'nin de nasıl döneceğini bilmediğimizden ciddi eksik kalabiliriz. Morata da aynı etkiyi veremez. Yardımcı rolünde kalmasında fayda olur diye düşünüyorum.
1747682116621.webp

Orta sahada durum biraz daha iyi. Barış Avrupa için biraz yetersi kalabilir. Yunus'a çok iş düşüyor. Frankowski tutmadı. Kerem yedek olarak kalabilir bir ihtimal. Kutucu da ligde yedek için durabilir. Berkan bence kalsın. Zaten yedekte durur. Eyüp de biraz kendini gösterebilir mi emin değilim.

1747682248010.webp

Savunmada mutlaka stoper almalıyız. Abdülkerim Avrupa maçlarında çok yetersiz geliyor bana. Jakobs da kalmalı ama sakatlık durumu problem olur. Jelert en kötü kiralık verilmeli. Cuesta da büyük soru işareti. Metehan da bütçeye etkisinden dolayı kalabilir ama bence çok yetersiz. Çok zorda kalınca girecek bir oyuncu ancak.

BEN KİMİM?

- Profesyonel futbola Korsika'da başladım
- Eski bir Galatasaraylı'nın yeğeniyim
- Avrupa kupalarındaki ilk golümü Fenerbahçe'ye attım
- Son 10 yılda ligde Trabzonspor formasıyla Galatasaray'a en çok golü atan yabancı futbolcu ile beraber oynamak epey eğlenceliydi

BEN KİMİM?
Yiğit gökoğlan

Osimhen arabistana gider 4 senede 200 milyon euro cebe indirir, sonra bize gelir.

Bu benfica'ya da hastayım. İyi yada balon her sene bir adamı 60-70 e çakıyor her türlü.

15 tane Faroe Adaları, Malta gibi takımların olduğu ligde Messi, Ronaldo döneminin La Ligası gibi güzel istatistik kastırıyorlar topçulara helede biraz kaliteliyse topçu, yakında bizde öyle olacağız 1,2 seneye

Kaleci adayları arasında birinci sırada bulka var sanırım inşallah olmaz yazık günah o paralara benim için net kötü kaleci

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu benfica'ya da hastayım. İyi yada balon her sene bir adamı 60-70 e çakıyor her türlü.

keremın arkasında oynadıgı icin 50 etmesi normal

bizde olsa kerem önünde oynuyor degeri düşüyor denilirdi

kader gayreti severmiş

bende @Alper Altun u severım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt