Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem 75m euroyu hazır ediyoruz hem de osi beyin keyfini bekliyoruz

Madem 75m umuz var 1 magnum yerine gidek 2-3 tane magnum alak

benfica kaleci kombinasyonu müthiş ya oblak ederson ve şimdi de trubin adamların kaleci scoutna çökelim direkt

Galatasaray ve Aston Villa, transfer listelerinde olan Andriy Lunin'e Real Madrid'de kazandıği ücretten daha fazlasını önerdi. (Defensa Central)

Alex Meret sanirim serbest kaliyor, benim de cok yukseldigim bir kaleci degil ama en azindan daha tecrubeli ve serbest olmasi iyi bir sey.
Serbest diye almak bana yanlis geliyor cok ruhaf bir kaleci tutabilecegi toplari yumrukluyor
Bana kalede guven vermiyor son iki hafta napoli maclarini izledim
Yedigi goller hosuma gitmedi
Lunin daha iyi kaleci gibime geliyor
Keske Oblak gibi kaleci alsak 4 5 sene bizi götürür ama adam ispanyadan neden gelsin

Martinez
Boey Davin Lucumi Eren
Lemina De Jong ( Frenk)
Sane KDB BAY
Osimhen

Kasada para tutmaya gerek yok.
#TekKuruşKalmayanaDekHarca

Bu sene 2022 yılında Erden Timur'un kurduğu takımın en en önemli 2 isminden biri gidiyor (Mertens).

Üzerine efsanemiz Muslera'yı kaybediyoruz.

Bir başka efsanemiz İcardi sakatlık sonrası 1 yıl daha yaşlanmış şekilde belirsizlik ile başlayacak.

Takımın Boey gittiğinden beri bek ihtiyacını ancak Eren sol bekte giderebildi 1.5 senedir boşluk vardı sağda solda.

Stoperde ekleme gerekiyor CL için ve yaşlanmaya başlayan rotasyon için.

Kanat bölgesinde eksildik gidip üçlüde bile oynaması kalite bakımından yetersiz Frankowski alındı.

1 dönem daha kalırlarsa rakip saçmalamazsa seneye lig de bu şekilde olmaz CL yıpratıcılığı olacakken.

CL dönüşü bütün Avrupa takımları puan bıraktı bu sene çoğunlukla.

1 yıl daha biz CL'yi salladık 4. sene şampiyonluk için motive olacağız diyemeyiz bu sefer taraftar yönetimi Okan Hoca'yı yer.

O yüzden adam gibi kadro kuracak SPORTİF AŞ yönetimi şart.

ERDEN TİMUR başkan bir şekilde geri döndürülmeli.

Lemina gibi taraftar bu işe el atmalı. İyilikle olmuyorsa zorla olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt