Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara sirf duran top atmasindan dolayi kalmali astronomik bir teklif yoksa asla satilmamali
Bu sene barisi satip devam etmeliyiz

Kaleci de Lunin, Agirrezabala, Tzolakis tercihlerim olurdu. Agirrezabala ilk tercihim olabilirdi hatta Bilbao'nun 2 tane .ok iyi kalecisi var Unai Simon ve kendisi ikisinden birinden iyi para kazanmak isteyeceklerdir 15'e Agirrezabala'yı alabilirsek iyi iş yapmış oluruz bence. 2. tercihim de Tzolakis olurdu daha uygun maliyet ve sürekli oynadığı için. Lunin maliyetini de hesaba katınca 3. tercihim olurdu.

Osimhenin kalacağını düşünmüyorum istediğinizi diyebilirsiniz ama siyahi futbolcuların geneli parayı sever ben bizde kalma ihtimalini düşük ve mucize olarak görüyorum inşallah o mucize gerçekleşir

Osi bizim yerimize Juve tercih etmemeli yaşanmamalı bu yaw, Tamam İtalya daha makul olabilir Serie A daha gözde bir lig ama ne biliyim Juve üzer

Juventus büyük revizyon yapacaktır, skandallar sonrası agnelli ailesi eskisi gibi kulübün başında da durmuyor o yüzden fabrizio romano dahil kim olursa olsun juvenin osiye 75 verebileceğine üstüne o maaşlara çıkacağını söylüyorsa kolpanin adresidir.

Musleraya okadar cok alismisiz ki cok tuhafima gidiyor transfer nöbetinde kaleci konusmak

kimseyede isinamiyorum acikcasi

foruma üye oldugum gün musleranin haberi dusmustu sanirim nöbete

olacaksa muslera gibi bir adam olsun ya

martinez filan diyorumda
ama galiba genc biri daha iyi giderdi

tuttugunda senelerce kaleci derdin olmuyor muslera gibi

Juventus büyük revizyon yapacaktır, skandallar sonrası agnelli ailesi eskisi gibi kulübün başında da durmuyor o yüzden fabrizio romano dahil kim olursa olsun juvenin osiye 75 verebileceğine üstüne o maaşlara çıkacağını söylüyorsa kolpanin adresidir.
75 değilki italya içinde serbest kalmasi 130 falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt