Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musleraya okadar cok alismisiz ki cok tuhafima gidiyor transfer nöbetinde kaleci konusmak

kimseyede isinamiyorum acikcasi

foruma üye oldugum gün musleranin haberi dusmustu sanirim nöbete

olacaksa muslera gibi bir adam olsun ya

martinez filan diyorumda
ama galiba genc biri daha iyi giderdi

tuttugunda senelerce kaleci derdin olmuyor muslera gibi
Günay Güvenç'e hiç güven yokmu forum üyeleri arasında:) 12+2 kuralı varken güvenipte teslimat yapmamız çok mu olanaksız merak etmiyor değilim açıkçası.

kalecide seviyeyi neden o kadar yükselttiniz ki?

muslera kaleye gelen her şutu yiyordu

kıstas günaydan bi tık iyi kaleci olabilir yoksa günayla devam edilmeli günaya yedek alınsın yerli
Recep muslera sonrasi gunayi koy kaleye her yan topa bosa ve bicimsiz cikiyor bu bir
İkincisi savunma arkasi atilan toplarda muslera gibi asla oynayamaz kim gelirse gelsin arkaya top atilinca kaleci diyecegiz nerde
Kalesinde bekliyor olacak
Gunayda kaleci tipi yok adam kaleyi doldurmuyor güvende vermiyor
Muslera kotu goller yedi ama adamin tipi durusu verdigi guven geriyi supurmesi tam bir legend

Resim

Günay Güvenç'e hiç güven yokmu forum üyeleri arasında:) 12+2 kuralı varken güvenipte teslimat yapmamız çok mu olanaksız merak etmiyor değilim açıkçası.
Günay iyi bir yedek, fazla abartmaya lüzum yok

12+2 kuralı nedir tam olarak yine mi yabancı kuralı değişti?

la gazetta yaziyorsa dogrudur

nolduuuu lan tongoooo kavukcuya suikast pesindeydin!!!!!

biz bu yaz hatipoglu ve köpekleriyle cok ugrasacagiz galiba!
usta bu tangalar tangolar falan gsye yeniden yüklenecek

ali 1 sene daha kalacak nasılsa

yine dursunu icerden indirmeye calısacaklar

kavukcu ve dursunu desteklemeliyiz

muslerayı, okan buruku, fatih terimi, erden timuru, hagiyi sevmeyen her bir gsli

Galatasarayin Ahmet Ercanlari bosuna demiyorum

12 kisimi oynayacagizi mourinhomu dedi? net istemedi taraftar seve seve ilk 11e monte etti leminayi öyle sezonu kurtardik
yoksa gidiyordu sampiyonluk

ayriyeten adama derler 10 tane bek aldirdi takima biride tutsun dimi
bek konusunda hic örnek vermeseler daha iyi

ki türk oyuncularin transferine bende birsey demiyorum milli takim görmüs her türk alinabilir ahmet kutucu dahil cok kotu performans vermesine ragmen zaten 10-15 türk tane var toplamda adam akilli o seviyede alinabilecek

benim erende ayriyeten hala cekincelerim var
lig icin yeterlide clde görelim bir sanki yetersizmis gibi gelecek hissediyorum
ileri gittigi zaman dönme isi sikinti biraz erende fazla gevsek davraniyor tsde böyleydi bizde biraz siktigi icin yapamaiyor ama zamanla salma potansiyeli var
ha eren jakobs varken solbek alinmaz daha
mecbur bekleyip görecegiz insallah siritimaz oralarda
zuhahah bunlar tam dönek alkmaar maçından sonrada okana sallıyolardı şimdi en büyük okancı bunlar mı olmuş

bu kaleci mevzu uzar

en son günaya kalırız gibi

zuhahah bunlar tam dönek alkmaar maçından sonrada okana sallıyolardı şimdi en büyük okancı bunlar mı olmuş

İnsanları dinelemeden neden bu tarz yorumlar yapıyorsunuz ki. Yayında zaten Avrupa konusunda başarısız olduğunu söyledi bir çok defa ve hala da söylüyor. O dediği laflarda Okan Buruk'a hakaret eden, terör örgütü yaftası vuran kişilereydi. Bu tarz insanları da savunuyorsanız zaten sözün bittiği yer.

Gunay iyi bir Galatasarayli iyi bir yedek o kadar duzenli oynasin eyvah demeye başlarsınız biz bu kaleciyi Anadolu'da senelerce izledik
Bize gelince kaleci özellikleri degismedi sadece motivasyonu yukseldi az da oynayinca yuksek motivasyonla oynuyor
Ama okadar cok zayif ozellikleri var ki say say bitmez
Besiktas kalecisi Mert
Trabzon Ugurcan
Fener kaleci alacak
Gunay hic birinden iyi degil
Hatta Berke Ve Diego Souzada gunaydan daha iyi kaleci

su cocuga ve barisa sallayan her gslinin kafasina sikmak istiyorum
pozisyon icabi sallamaya ok ama futbolculuklarina sallayanlarin hepsinin kafasina sikmak istiyorum
Elestirmeyecekleri tek yetenek bu abi.berat hem suratli hem teknik hem oyun görüşü yuksek.yunus sakat sakat oynarken bile hızına laf ediyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt