Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunay iyi bir Galatasarayli iyi bir yedek o kadar duzenli oynasin eyvah demeye başlarsınız biz bu kaleciyi Anadolu'da senelerce izledik
Bize gelince kaleci özellikleri degismedi sadece motivasyonu yukseldi az da oynayinca yuksek motivasyonla oynuyor
Ama okadar cok zayif ozellikleri var ki say say bitmez
Besiktas kalecisi Mert
Trabzon Ugurcan
Fener kaleci alacak
Gunay hic birinden iyi degil
Hatta Berke Ve Diego Souzada gunaydan daha iyi kaleci
Ne bileyim en az 15-20M Euro bandında kaleci getireceğiz .İnşallah mutlu oluruz.Zor karar.Çünkü her kalecide eksikte var artıda var ama bir gerçek varki Muslera kişiliğini çok arayacağız gibime geliyor.

Ne bileyim en az 15-20M Euro bandında kaleci getireceğiz .İnşallah mutlu oluruz.Zor karar.Çünkü her kalecide eksikte var artıda var ama bir gerçek varki Muslera kişiliğini çok arayacağız gibime geliyor.
Onu bulamazsin adam kaleci gibi degil stoper gibi oynuyor karakterine hic girmeyecegim
Yine bir 23 26 yas arasi kaleci alip tutmasini bekleyecegiz yapacak birsey yok

zuhahah bunlar tam dönek alkmaar maçından sonrada okana sallıyolardı şimdi en büyük okancı bunlar mı olmuş

ya bunlar böyle rüzgar nereden eserse iste gram kalip yok bunlarda

tek bir hamle ile kurtardi okan o da taraftarin aldirdigi lemina hamlesiyle
oynatmasa sampiyonluk gidiyordu NET! osimhende kurtaramayacakti!

hala daha bir iluzyonda yasiyorlar!

kavukcu okanci ama ben hic kavukcuya salliyormuyum hayir cunki iyi niyetini görüyorum
muhtemelen bjk maci sonrasi konusmustur okanla yapma etme diye
ben bu adamin samimiyetine inaniyorum ama okanin samimiyetine inanmiyorum!

hele sampiyonluk sonrasi cikmis okan buruk istifa diye aklinca dalga geciyor
onu yedirirler adama!

yatsin kalksin gsnin hocasi olduguna dua etsin sinirlari cok zorluyor!

az kalsin Galatasarayin gelecegini calacakti!

ya kendine ceki duzen verecek yada bu isin sonu cok kötü bitecek
sokakda heryerde kimsenin sevdigini görmedim bunu özellikle Galatasaraylilar icin konusuyorum
medyada yaratilan sevgi tamamen iluzyon!

Onu bulamazsin adam kaleci gibi degil stoper gibi oynuyor karakterine hic girmeyecegim
Yine bir 23 26 yas arasi kaleci alip tutmasini bekleyecegiz yapacak birsey yok
Taffarel'in Muslera üzerindeki etkisinide göz ardı etmeyelim.Böyle bir hoca şart.Çok çalıştı Taffarel Muslera üzerinde.

Resim
26 yaşında sadece yarım sezonu olup son 2-3 maç hariç Ukrayna'da bile yedek kaleci olan adamı kaca alacaz

Şahan on : Okan hocam bizzat izlemiş.. keşke kozlowski gibi bi oyuncum olsaydı diye içinden geçirmiş ah keşkem ah keşkem demiş
Ve inanmazsınız kozlowski ye talibiz 😂😂

Şahan off

Demirbayi yolla şu cocuga sure var okan hoca ,avrupadan takip ediyolar elde tutmanın imkanın yok.saf 6 numara.alacaklar elimizden malesef

Kozlowski +2 sayiliyorsa alinmali derim ama bu +2 klubede mi tribunde mi olacak ?
Bunu yazan hic bir kaynak bulamadim
Bilen varmi ?

Skorupski bolognadan 1m alıyordur anca ver 2m uçarak gelsin adamın aklını çel muazzam kaleci hem de tam yaşında zaten 3-4 sene oynar refleksleri inanılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt