- 23 Ocak 2019
- 25.130
- 32.778
- 2.273
O önce yeğeni Dovbyk'i getirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O önce yeğeni Dovbyk'i getirsin.
Cevap hakkı doğdu. Evet sendeyiz. @Murat DurmazO önce yeğeni Dovbyk'i getirsin.
Yok ya sanmıyorum.3 tane kucuk cocuklarim var onlari da dusunerek en dogru karari vermek istiyorum diye aciklamasini gordum dun. Ailesine onem veriyor demek o bakimdan Mertens guzel referans olur bizim icin.
Yahu diyoruz bunların Ali istifa demesi kolpaaaaMehmet Ertaş: Aziz Yıldırım, Emrah Tünay'ı aramış.
"Fenerbahçe Başkanını savcılığa vereceksen, iki kez düşün." demiş.
"Kaç imza topladınız?" diye sormuş. Emrah Tünay "2500 üye var, 500 imza topladık." deyince "Allah sizi bildiği gibi yapsın." demiş.
Youtube katıl devam GSplus sırf video içerik dolaylı bir uygulama değil. Başka bir çok ayrıcalıkta var bence ileride yapabilirlerse Youtube ile entegre edip GSplus premium üyeleri aynı zamanda Youtube katıl üyesi gibi de olacak diye düşünüyorum ileride yapabilirlerse. Sırf videolu içerik için olma bence orada puan toplama o puanlarla hediye alam şansları vb. gibi şeyler olacak GSpara+ Store+ Passo ile entegre şuan.Ulan üye oluyoz 2-3 ay içerik atiyor sonra bambaska yeni bir şey çıkartıp oraya ağırlık veriyonuz 3 ayda youtube katila ne oldu simdi uygulama gibi oda mi çöp oldu
Böyle bir teklif biçimi yok sanki bir teklif verilir bonuslarla 15 mesela sende karşı istediğin fiyatı söylersin 19'a kadar çıkarız gibi bir teklif saçma. Yarım sezon bile oynamayan adama da bu paralar verilmez.Marsilya, Yusuf Akçiçek için 19 ml € kadar çıkabileceğini Fenerbahçe'ye iletti. Fenerbahçe, genç stoper için 25 ml € bekliyor.
(TRT Spor) bu çocuk şu an 10 milyon eder,ucmuslar
Kral orada fazla takmiyor tatil yaparken maç atıyor WC de tüm ciddiyetiyle oynar.2-3 gün önce izledim valla ayakta duramıyor. Dünya kupasında oynamak istiyormuş fena madara olur. Fizik yerlerde