Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu senenin kaderini Bence icardi belirleyecek Osi kalirsa Hoca icardiyi yedek birakmaz gidip sacma sapan 3 luye filan donmeye kalkacak icardiye yer acmak icin formasyonu bozacak

Osi giderse bu seferde icardinin nasil donecegi onemli
Yani kaderi icardi belirleyecek

İlker Yağcıoğlu:

"Ali Koç devam ederse çok para ayrıcak çok para harcıyacak. Benim duyduğum 200 milyon euro gibi bir rakam ayırmış ve bunuda Fenerbahçe'yi hiç borçlandırmadan transferleri yapacak diye duydum."

İlker Yağcıoğlu:

"Ali Koç devam ederse çok para ayrıcak çok para harcıyacak. Benim duyduğum 200 milyon euro gibi bir rakam ayırmış ve bunuda Fenerbahçe'yi hiç borçlandırmadan transferleri yapacak diye duydum."
Ya bak isine ilker Ali koc gidince gorursun klubun halinj

Ne zaman tepe lig ve tepe takımlardan topçu alsak bence başarılı oluyoruz hem sonuç hem bireysel performans olarak. 3 adam alalım ama sağlam alalım gerçekten ve en az biri erken gelmeli yoksa yine baskıdan salak adamlar alacağımız o kadar net ki maalesef...

Trossard mesela uygunsa alinabilitesi en net aday kafamda bizim takımda ileride her yerde oynar ve bu ligde Mertens hesabı takılabilir gayet

daha haziran gelmeden transferi kim yapacak savaşı başlamış

Dursun özbek artık neşter mi vuruyor kılıç mı vuruyor bilmem ama şu işi netleştirmeli bir başkan olarak

geçen sene 50 yılda bir düşecek osimhen işi ve kadıköy galibiyeti olmasa bugün bu yönetim yoktu. O zaman olan başta karaborsa olayı olmak üzere birçok rezillik halı altına süpürüldü.

Bugün 2 tane adamın ergence hevesleri yüzünden yine saçma sapan işler yapılıp 50-60 milyon Euro çöp olduğunda yönetimi kurtaracak osimhen tarzı bir transfer olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt