Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.704
- 40.433
- 3.413
Transfer mransfer yok. Gidin yatin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umutlandırmadım diyen kız gibi oldu BudaE kal işte güzel kardeşim sen mutlu biz mutlu ne güzel yani :d
İcardiden katkı alabileceğimizi düşünmüyorum adamın kilo fazlası var yanaklar şişmiş hazır olması 3-4 ayı bulur en az yedekte takılsınBu senenin kaderini Bence icardi belirleyecek Osi kalirsa Hoca icardiyi yedek birakmaz gidip sacma sapan 3 luye filan donmeye kalkacak icardiye yer acmak icin formasyonu bozacak
Osi giderse bu seferde icardinin nasil donecegi onemli
Yani kaderi icardi belirleyecek
Gardi'den şaşmamak en iyisi. Sizin scout fantezilerinizi de gördük, %80 i boş çıktı
Sakatliksiz hali kasimda normale donuyordu bende ayni fikirdeyimdeİcardiden katkı alabileceğimizi düşünmüyorum adamın kilo fazlası var yanaklar şişmiş hazır olması 3-4 ayı bulur en az yedekte takılsın
Yeminle usenmicem su adamin lensteki en iyi macini izlicem ne oynamis ne yapmista bunu ovmuslerscoutcular en son frankowskiyi öve öve bitiremiyorlardı
iğreniyorum bunlardan
Ben de ilk yarıyı izledim. Yine her atağı başlatıp sonuçlandırıyordu2-3 gün önce izledim valla ayakta duramıyor. Dünya kupasında oynamak istiyormuş fena madara olur. Fizik yerlerde
Sen cevap yazana kadar ben mesaji editledim eski baglantiyi yapistirmisim cok hizlisinBalonika haber
20 kere dedik bok gibi kaleci.
Videoyu sen mi yapip paylaştın?Sen cevap yazana kadar ben mesaji editledim eski baglantiyi yapistirmisim cok hizlisin