Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özbek: "Sermaye artışı bir örnek. Oyuncu satışı da olacak. Bir veya 2 satış gerçekleşebilir. Sponsor gelirlerimizde ise bu sene, geçen yılki 80 milyon euroluk rekoru geçeceğimizi düşünüyorum. Mağazacılık rekor üstüne rekor kırıyor. Böylece bizi sınırlandıran transfer limit problemini aşacağız."

limit bu kadar ise Osimhen'in parası nasıl hazır oluyor..bu limit dahilinde mümkün görünmüyor..bir de diğer mevkilere edilecek transferler var daha..
Sahsen oyle bir paranin 'hazir' olduguna ben inanmiyorum.

Soyle olur; gecen gun Turkcell ve bir ekstra sponsor icin gorusmeler olmus, oradan en az 40 milyon euro pesinat istenmis denildi 4-5 yillik anlasma uzerinden. Anca o parayi alir direkt Napoli'ye gonderir ve ustunu tamamlarsak olabilir.

Levent Tüzemen: "Güneydoğulu bir işadamının Galatasaray’a sponsor olmak için 14 milyon Euro’yu gözden çıkardığını duydum."

Levent Tüzemen: “Okan Buruk’un yeni sezon için Mertens’e 'Gel, benim ekibimde ol' dediği söyleniyor. Mertens’in ise ailesiyle birlikte dünya turuna çıkma planı olduğunu ilettiğini öğrendim. Kendisine '1.5 ay vaktin var, turunu tamamla gel' demişler.”
Levent ustad sadece haklarimizi savunsun. Zira verdigi hicbir malumat cikmiyor

varsayım filan yok

iboya göre direkt yukarıdan emir

gs ts bjk başakşehir konya kayseri alanya antep rize imza toplayacak işte şansı yok bu tffnin
Insallah gider ama pek oyle bir bilgiye rastlamadim zaten gidecegine dair bir kucuk belirti bile yok.

Piskin piskin yine konusmus gicik herif:

Insallah gider ama pek oyle bir bilgiye rastlamadim zaten gidecegine dair bir kucuk belirti bile yok.

Piskin piskin yine konusmus gicik herif:

ibrahim seten
saç
şansal
erman
haluk

hepsi söyledi

Galatasaray'ı az tanıyorsam Nice to have ve bonuslardan 2 ismi önce bitirip Must görüleni Ağustos 20-Eylül 12 haftalarına bırakır.
ben bu yönetimden beklenti seviyemi her zaman en düşük düzeyde tutuyorum. diğer arkadaşlara da tavsiye ederim.

ligin son virajındaki, oyun olarak da bizleri oldukça tatmin eden oturmuş kadronun 9 ismi bizim hali-hazırda bonservisli oyuncumuz. o 9 oyuncuyu koruyalım yeter.

o 9 oyuncuya alt tarafı iyi bir kaleci ve (iş buralara kadar geldiği için) yine takımımızın oyuncusu olan osimhen'in eklenmesini temenni ediyorum.

kulübün başında normal bir yönetim olsa, oturur diğer eksikleri ve yapılması gerekenleri yazar çizerdik ama bunlar varken o iki hamlenin doğru yapılması bile çok şaşırtır beni.

Levent Tüzemen: "Güneydoğulu bir işadamının Galatasaray’a sponsor olmak için 14 milyon Euro’yu gözden çıkardığını duydum."

Levent Tüzemen: “Okan Buruk’un yeni sezon için Mertens’e 'Gel, benim ekibimde ol' dediği söyleniyor. Mertens’in ise ailesiyle birlikte dünya turuna çıkma planı olduğunu ilettiğini öğrendim. Kendisine '1.5 ay vaktin var, turunu tamamla gel' demişler.”

hamile kadınla yada yeni doğmuş çocukla dünya tatilinemi gidilir 😂

mertens 3 sene minimum evden çıkamaz

Sağ bek transferine kesinlikle karşıyım Boey hariç. Boey kiralık dışında sağ bek kesinlikle alınmamalı. Eldekilerden bir şey çıkarmak lazım diğer mevkiler daha acil ihtiyaç.

Sahsen oyle bir paranin 'hazir' olduguna ben inanmiyorum.

Soyle olur; gecen gun Turkcell ve bir ekstra sponsor icin gorusmeler olmus, oradan en az 40 milyon euro pesinat istenmis denildi 4-5 yillik anlasma uzerinden. Anca o parayi alir direkt Napoli'ye gonderir ve ustunu tamamlarsak olabilir.
böyle bir sponsorluk parası direkt limite eklenebiliyormu peki ? yani 40 milyon euro peşin aldığımızı varsaysak direkt 30 milyon euro nun üstüne eklenebiliyormu..sanki başka türlü idi sponsorluğun hepsi eklenemiyordu limite..ki daha Osimhen'in maaş kısmı var..diğer transferler var..nasıl olacak limit olayı merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt