- 12 Ocak 2013
- 50.751
- 60.082
- 4.323
imajımız açısından iyi oluryakisikli topcu sever misin
alisson tam 1 pussy magnet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imajımız açısından iyi oluryakisikli topcu sever misin
alisson tam 1 pussy magnet
Tahkim kurulu itirazi reddetti
+2 genc oyuncu bulmamiz gerekiyor artik
Varsayimlar uzerine plan yapamayiz.federasyon değişecek temmuzda değişir o
artik sadece cocuklar gsli olmiyacak...imajımız açısından iyi olur
Bu sene SL de varken gecen seneden nasil az oluyor limit?
Sponsorlukların falan yarısı mı eklenebiliyordu bu rakama? Oyuncu satışını iyi rakamlara yapamazsak patlarız bea. 30 milyonun 15i kaleciye gider zaten.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
limit bu kadar ise Osimhen'in parası nasıl hazır oluyor..bu limit dahilinde mümkün görünmüyor..bir de diğer mevkilere edilecek transferler var daha..Peki Galatasaray’ın transfer için limiti ne kadar?”
Özbek: "30 milyon euro"
Varsayimlar uzerine plan yapamayiz.
Sahsen oyle bir paranin 'hazir' olduguna ben inanmiyorum.limit bu kadar ise Osimhen'in parası nasıl hazır oluyor..bu limit dahilinde mümkün görünmüyor..bir de diğer mevkilere edilecek transferler var daha..
Levent ustad sadece haklarimizi savunsun. Zira verdigi hicbir malumat cikmiyorLevent Tüzemen: "Güneydoğulu bir işadamının Galatasaray’a sponsor olmak için 14 milyon Euro’yu gözden çıkardığını duydum."
Levent Tüzemen: “Okan Buruk’un yeni sezon için Mertens’e 'Gel, benim ekibimde ol' dediği söyleniyor. Mertens’in ise ailesiyle birlikte dünya turuna çıkma planı olduğunu ilettiğini öğrendim. Kendisine '1.5 ay vaktin var, turunu tamamla gel' demişler.”
Insallah gider ama pek oyle bir bilgiye rastlamadim zaten gidecegine dair bir kucuk belirti bile yok.varsayım filan yok
iboya göre direkt yukarıdan emir
gs ts bjk başakşehir konya kayseri alanya antep rize imza toplayacak işte şansı yok bu tffnin
Insallah gider ama pek oyle bir bilgiye rastlamadim zaten gidecegine dair bir kucuk belirti bile yok.
Piskin piskin yine konusmus gicik herif:
![]()
Galatasaray ile TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında sezon boyunca yaşanan gerginlik, Türkiye Kupası finalinde tavan yapmıştı. Trabzonspor'u yenip zafere ulaşan sarı-kırmızılı takıma kupasını vermek için sahaya çıkan Hacıosmanoğlu yoğun bir şekilde protesto edilmişti.
KUPAYI KİM VERECEK?
Süper Lig'de de şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılılara, yaşanan olay sonrası kupasını kimin vereceği tartışmaları başladı.
Gaziantep'teki tepkilerden fazlasının olacağı iddialarına rağmen TFF cephesinden gelen haberlere göre; Hacıosmanoğlu geri adım atmayacak. Başkan, bu...
ben bu yönetimden beklenti seviyemi her zaman en düşük düzeyde tutuyorum. diğer arkadaşlara da tavsiye ederim.Galatasaray'ı az tanıyorsam Nice to have ve bonuslardan 2 ismi önce bitirip Must görüleni Ağustos 20-Eylül 12 haftalarına bırakır.
Adminim Temmuz’da Hacıosman elveda diyorlar. Acele etmeyelim o konudaTahkim kurulu itirazi reddetti
+2 genc oyuncu bulmamiz gerekiyor artik
Levent Tüzemen: "Güneydoğulu bir işadamının Galatasaray’a sponsor olmak için 14 milyon Euro’yu gözden çıkardığını duydum."
Levent Tüzemen: “Okan Buruk’un yeni sezon için Mertens’e 'Gel, benim ekibimde ol' dediği söyleniyor. Mertens’in ise ailesiyle birlikte dünya turuna çıkma planı olduğunu ilettiğini öğrendim. Kendisine '1.5 ay vaktin var, turunu tamamla gel' demişler.”
Yeni gelen bu defa daha da boktan kural cikarmasindaAdminim Temmuz’da Hacıosman elveda diyorlar. Acele etmeyelim o konuda

Dözbekin sazdagini bana birakin dedigi konusuluyor. Sever 5m basmayigokhan sazdagina 5 milyon basarmiyiz
böyle bir sponsorluk parası direkt limite eklenebiliyormu peki ? yani 40 milyon euro peşin aldığımızı varsaysak direkt 30 milyon euro nun üstüne eklenebiliyormu..sanki başka türlü idi sponsorluğun hepsi eklenemiyordu limite..ki daha Osimhen'in maaş kısmı var..diğer transferler var..nasıl olacak limit olayı merak ediyorum.Sahsen oyle bir paranin 'hazir' olduguna ben inanmiyorum.
Soyle olur; gecen gun Turkcell ve bir ekstra sponsor icin gorusmeler olmus, oradan en az 40 milyon euro pesinat istenmis denildi 4-5 yillik anlasma uzerinden. Anca o parayi alir direkt Napoli'ye gonderir ve ustunu tamamlarsak olabilir.