- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun da bir kurali vardi dedigin gibi ama detayi hatirlamiyorum.böyle bir sponsorluk parası direkt limite eklenebiliyormu peki ? yani 40 milyon euro peşin aldığımızı varsaysak direkt 30 milyon euro nun üstüne eklenebiliyormu..sanki başka türlü idi sponsorluğun hepsi eklenemiyordu limite..ki daha Osimhen'in maaş kısmı var..diğer transferler var..nasıl olacak limit olayı merak ediyorum.
martinez
günay
boey
sazdağı
sanchez
apo
batagov
kaan
arda
eren
jakobs
torriera
lemina
sara
berkan
barış
yunus
kutucu
sallai
correa
yusuf demir (2003+)
kozlowski (2003+)
osimhen
icardi
12+2 bu kadroya fit misiniz?
Italyan herkul![]()
Gitmeeee sana muhtaçlarrrrrİlker Yağcıoğlu:
"Ali Koç devam ederse çok para ayrıcak çok para harcıyacak. Benim duyduğum 200 milyon euro gibi bir rakam ayırmış ve bunuda Fenerbahçe'yi hiç borçlandırmadan transferleri yapacak diye duydum."
baris da sara da gitmezİşimiz çok zor
Osimhen, Mertens, Muslera gidiyor
1-2 de oyuncu satacağız diyor. Muhtemelen Barış ve Sara
Bunların yerini bu yönetim nasıl dolduracak, hiç ümidim yok
Abowww hakikatten böyle mi loo bu adam
Sadece yusufa 25 istiyor herifler senin hepsine 20 teklife kufur falan edebilirler yavoğuz irfan ve yusuf akçiçek için fenere 20 milyonluk teklif yaparım hemen
ufak bi analizden sonra çöp demiştikAbowww hakikatten böyle mi loo bu adam
Böyleyse aman bizden uzak olsun
Bunu alacağıma Uğurcan'ı alırım
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsimsiz bir habere her zaman şüphe ile yaklaşmakla birlikte haberin devamında çeşitli yöntemlerle limit sıkıntımız olmayacak demiş aslında. Bir de Osimhen'in bonservisi peşin ödenmeyecek denilene göre Napoli ile taksitlendirme konusunda anlaşılmış haberlere göre. Osimhen kalmayacak o ayrı.Dursun 30 milyon limit diyerek Osimhen'i unutun demiş. Eyvah kaos geliyor. 2 3 sene g.tü toparlayamayız artık.