Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle bir sponsorluk parası direkt limite eklenebiliyormu peki ? yani 40 milyon euro peşin aldığımızı varsaysak direkt 30 milyon euro nun üstüne eklenebiliyormu..sanki başka türlü idi sponsorluğun hepsi eklenemiyordu limite..ki daha Osimhen'in maaş kısmı var..diğer transferler var..nasıl olacak limit olayı merak ediyorum.
Onun da bir kurali vardi dedigin gibi ama detayi hatirlamiyorum.

martinez
günay

boey
sazdağı

sanchez
apo
batagov
kaan
arda

eren
jakobs

torriera
lemina
sara

berkan

barış
yunus
kutucu
sallai
correa
yusuf demir (2003+)
kozlowski (2003+)

osimhen
icardi

12+2 bu kadroya fit misiniz?

barış gitmiyorsa correa yerine 10 numara özelliği de olan kanat alırım

yunusun upgrade olanı varsa mümkünse

geri kalanına ok

İlker Yağcıoğlu:

"Ali Koç devam ederse çok para ayrıcak çok para harcıyacak. Benim duyduğum 200 milyon euro gibi bir rakam ayırmış ve bunuda Fenerbahçe'yi hiç borçlandırmadan transferleri yapacak diye duydum."
Gitmeeee sana muhtaçlarrrrr

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşimiz çok zor

Osimhen, Mertens, Muslera gidiyor

1-2 de oyuncu satacağız diyor. Muhtemelen Barış ve Sara

Bunların yerini bu yönetim nasıl dolduracak, hiç ümidim yok

Kaleci rotasyonu berke/günay olursa sürpriz olmaz

Limitlerden bahsedilmis,bir sonraki adim ise yüksek bonservis ürectleri isteniyor diyecekler

Bu yüzden bazi mevkilerde daha az maliyetli oyunculari yönelecek yönetim diye tahmin ediyorum

Alacagimiz kaleci 10 sene oynamali
Kalede istikrar lazim

2023 de 23. Şampiyonluk
2024 de 24. Şampiyonluk
2025 de 25. Şampiyonluk (5. Yıldız)

Ritim kaçırmadan

2026 da 26
2027 de 27
2028 de 28

Diye devam etmeliyiz. Süper Ligi 25 yıl sonra üçleme ile kırdık. Bunu mahvetmeden devam.

Yıllar ve şampiyonluklar da müthiş denk geldi.

Dursun 30 milyon limit diyerek Osimhen'i unutun demiş. Eyvah kaos geliyor. 2 3 sene g.tü toparlayamayız artık.

Dursun 30 milyon limit diyerek Osimhen'i unutun demiş. Eyvah kaos geliyor. 2 3 sene g.tü toparlayamayız artık.
İsimsiz bir habere her zaman şüphe ile yaklaşmakla birlikte haberin devamında çeşitli yöntemlerle limit sıkıntımız olmayacak demiş aslında. Bir de Osimhen'in bonservisi peşin ödenmeyecek denilene göre Napoli ile taksitlendirme konusunda anlaşılmış haberlere göre. Osimhen kalmayacak o ayrı.

Zaten alamayacakları adamlarla zaman kaybedip Eylül’de Cuesta gibi adamlara para yağdırmaları olası

O yüzden beklentileri düşük tutup mümkün olduğu kadar mevcut takımı korumak, oyuncu satmamak ve gidenlerin yerini mantıklı hamlelerle erkenden doldurmaya çalışmak daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt