- 26 Ocak 2021
- 41.399
- 40.682
- 3.078
Ne bilim yav sen genelde ciddi kaynaklari yazarsın nöbete bu sefer mi atasın tuttuBir taraftan haberlerdi kaynak hocam. Ciddiye almasaydın bu kadar
ama yazdıklarımda genel olarak yanlıs yok yine de bence .dSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bilim yav sen genelde ciddi kaynaklari yazarsın nöbete bu sefer mi atasın tuttuBir taraftan haberlerdi kaynak hocam. Ciddiye almasaydın bu kadar
ama yazdıklarımda genel olarak yanlıs yok yine de bence .dFb'nin piyasada talep gören herhangi bir oyuncuyu getirmesi mümkün değil.
Öyle her oyuncu gelirde onun sürdürebilir tarafı yok önüne gelene o maaşları verip takımın geri kalanını 1-2 milyona oynatamazsın. Yine 30 üstü düşüşte adamlar gelir.Mete agabey para konusur bence ya
Yani Bissoumaya senelik 12m versen 5 yillik kontrat, totnamada 20m bonservis.
olur gibi durmakta, ama gelirmi bilemem tabi
Doğru yav Can bu nasıl aklıma gelmedi

Ben bulkayada okeyim elit orta seviye takımlara kadar çıkmış adam boş değildir bence abi25m euro ister madrid
araya 1-2 de arabeskçi atsaydınız ya utanmasaydınız. şampiyonluk kutlamaya mı gidecek millet, aşk acısı yaşamaya mı belli değil
Ben bulkayada okeyim elit orta seviye takımlara kadar çıkmış adam boş değildir bence abi
Valla okey abi olur niye olmasın bizim elimizde herkezin atladığı küçümsediği bir Günay var mevcut muslerada 2 gömlek daha iyi ve ayakları bizim oyun tarzımız için çok iyi dediğin kaleciyi uyguna çözüp olmadı günayıda kullanırız parayı osimhen sol stoper sağ beke gömelim derim öncelikWallah Ahmet ben kaleye para vermeyelim diyorum
Napoliye sampiyon yapmis suan bosta olan Alex Meret var. 28 yasinda.
2.5m senelik maas ver 1.5m de imza parasi al getir