Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.299
- 7.693
- 2.568
Seri başılar her 2 elemede de, rakipler de dandik. Bu defa rahat çıkarlar gibiFener direkt mi gidiyor ihtiyar 2 tane eleme geçecegine inaniyormusun sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri başılar her 2 elemede de, rakipler de dandik. Bu defa rahat çıkarlar gibiFener direkt mi gidiyor ihtiyar 2 tane eleme geçecegine inaniyormusun sen
Bence çok zor, sezon başında Molde vs bile Türk takımlarına kök söktürüyor. Gelecekler, gidecekler vs derken top filan oynayamıyorlar. Düşün ki gönderileceğin nerdeyse kesin bir oyuncusun ama elemede oynuyorsun, ne kadar takarsın maçı? Nelsson filan hatırla nasıl sabote etti takımı. Ki bunların TD'si bile kalıp kalmayacağını bilmiyor.Fenerde girebilir şampiyonlar ligine
Nasıl seri başılar yavSeri başılar her 2 elemede de, rakipler de dandik. Bu defa rahat çıkarlar gibi
Puantaja göre bakıyorlar ya kankaNasıl seri başılar yav
Daha belli değl diye biliyorum rtaş o işiSeri başılar her 2 elemede de, rakipler de dandik. Bu defa rahat çıkarlar gibi
Şampiyon oldukları dönemde çalışmışlardı. Trabzona getirebileceği maksimum oyuncu hamsik seviyesi oyuncular. Osimhen icardi gibi oyuncular gitmez Trabzona.Trabzonspor transfer döneminde gardi ile calisacak iddialari var
benim bildiğim değiller, gilloise şampiyon olduğu için olamadı yazılıyorduNasıl seri başılar yav
Oldular mi son macta galibiyete mi kaldi?benim bildiğim değiller, gilloise şampiyon olduğu için olamadı yazılıyordu
En fazla yemek mi, yoksa X aurede 8 yarim falan gommece mi?ümraniye civarı oturan varsa tantavi kokoreçci uğurda kokoreç yeme yarışmasına girmeyi düşünüyorum. gelip destek olursanız sevinirim. çeyrek altın ödülünün 1/10unu veririm
belli bi sürede 1 şiş kokoreçEn fazla yemek mi, yoksa X aurede 8 yarim falan gommece mi?