- 3 Temmuz 2012
- 139.495
- 87.934
- 5.338
SG alırSG sampiyon olursa fener seri sonu oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SG alırSG sampiyon olursa fener seri sonu oluyor
belli bi sürede 1 şiş kokoreç
camış gibi yiyolar valla helal olsunBoylede yenmezki yav
Yetenekli elemandi o, kavurmaci isine girmesi enteresan oldu(zaten o programda adamlar(sefler ve) yatirim yapiyor, kar marjindan paylarini aliyor diye biliyorum)bu arada acurun programından çıkan kavurmacı metin de 5 tane yarım kavurma yiyene ömür boyu ücretsizmiş
ekonomik krizden dolayı hem bedavaya karın doyurma hem de kazanç sağlama işine yöneldim
bi oturuşta kaç cıvıklı yersinarda ünyay varken stoper transferi hoş olmaz. bu genci oynatmalıyız
1 tane yerim sıgırımız hastalanmadıbi oturuşta kaç cıvıklı yersin
1 tane mi, 50 kilo musun o ne. ben 3 tane yerim üstüne de tahinli gömerim net1 tane yerim sıgırımız hastalanmadı
kardeşim herkes feramuz gibi besili degil. peygamber efendimiz ne demiş sofradan doymadan kalkın1 tane mi, 50 kilo musun o ne. ben 3 tane yerim üstüne de tahinli gömerim net
son 1.5 aydır buna uyuyorum 10 kilo verdim hedef 10 kilo daha vermek, yaza kaslı girmek önemlikardeşim herkes feramuz gibi besili degil. peygamber efendimiz ne demiş sofradan doymadan kalkın
Nerede çalışıyor?