- 1 Mayıs 2018
- 57.926
- 48.702
- 3.873
Napoli Meret’i bırakıp daha iyi kaleciye gitmez mi acaba
leno iyi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napoli Meret’i bırakıp daha iyi kaleciye gitmez mi acaba
Leno mu kaldi yav ne Lenosuleno iyi mi
Sevgili Alpay kompakt oyun için uzun süre birarada oynamak gerekiyor ,hadi çıkın oynayın demekle olmaz ki , her sene 15 transfer yapmamak gerekiyor.Son aylarda oynamış olduğumuz oyunu biraz daha geliştirebilirsek bahsettiğin takımlar için kolay lokma olmayacağımız aşikar gibi.En azından orta saha şuan taş gibi.Bir düşünsene ; Leminalı kadro o maçlarda olsaydı farklı olmazmıydı.Hakeza Osimhen ,Eren vs vs. O maçlarda ne solbek ne sağbek ne ortasahan tamdı.Değilmi?Bütçe ve kadro kalitesine baksa öyle de, takım oyunu olarak kompakt olamadıkça bu iki seneden farklı olmaz.
Kopenhag
S.Prag
AZ Alkmaar
bence bizim yarımız kadar iyi oyuncuya sahip değil ve bütçesi de 3'te biri en fazla hepsinin hatta 4-5 kat daha büyüğüz bütçe olarak belki de.
Ama geldiler içeride dışarıda tak tak 2-3 gol çocuk oyuncağı gibi buldular gittiler.
Lemina olsa da bir şey değişmeyecekti bu arada herkes onu diyor son dönemde de. Oyun mentalitesi değişmeli.
1 puan cepte çıkacaksın kendinden küçük takımlara karşı. R.Madrid bile böyle yapıyor. Sonra aa bunlar bir şey oynamıyor ya diyorsun hop 0-2 olmuş maç 2 şut ile.
Son 25 yılda Avrupa'lı gibi oynadığımız tek sezon 13. olduğumuz 2021-2022 sezonu bence ya. Geçiş oynayıp hızlı adamlar ile kaleye gittik. Topun arkasına geçtik gerektiğinde. Kadro olarak son 25 senenin en kötü 3-4 kadrosundan biriydi bir de bu yani.
Geri kalanında Türk gibi oynayıp başarılı olduğumuz 2012-2013 ve yarı Avrupalı gibi oynadığımız 2013-2014 dışında Avrupa'da tur atladığımız sene yok neredeyse zaten. Ya grupta gittik ya da 1 üst turda hemen elendik.
Maks Xhaka diyorum ki umarım olur, daha kaliteli bir isim ekleyemezlerHe Bernardo’yu alıcaz
Alırız
samsunda su anda sahnedi bir tane var diye bagiramamdinizmiCok kisi gorsun diye buraya yaziyorum..Baturay ozdemir denen komedyen bozuntusuna sakin gitmeyin.. feto esprisi yapti sanli takimimiz uzerinden yuhladik tabi modunu dusurduk .. Bilseydim oncesinde zaten kurus kazandirmazdim da bilmeyen r.taslar icin yazayim dedim ..
Yvsk ketenpereye getirdi bizi Gs'yi tebrik ederim Gsliler alkislasin falan dedi . Sonra da samsunda bu kadar fetocu varmiydi ya diye bagladi g.veren..
Aynen katılıyorum daha kapıyı açmışlar .Dik durup beklemek en hayırlısı.30+5 veren 40+5 de verir hemen atlamayin
siz dursun özbek vizyonunu daha anlayamadınız
talisca bence
talisca bence
sen var ya sentalisca bence
Surekli eleştiriliyor, senin dışında sahip çıkan yönetici yokşu adama aşıgım