- 3 Temmuz 2012
- 139.498
- 87.935
- 5.338
inkar safhasındalarSurekli eleştiriliyor, senin dışında sahip çıkan yönetici yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inkar safhasındalarSurekli eleştiriliyor, senin dışında sahip çıkan yönetici yok
Bize lazim olan bir profil degil XhakaMaks Xhaka diyorum ki umarım olur, daha kaliteli bir isim ekleyemezler
Niye satmamışızJelert'e Ocak'ta 6.5 milyon Euro'luk teklif gelmiş. Kaynak emre Özcan
Valla daha çok torbacıyım diye bağırıyor. Allah günah yazmasınHerif topçuyum diye bağırıyor tek isimli brezilyalı 10 numara 26 lig maçında 3 gol 12 asist
![]()
Bitello - Oyuncu profili 25/26
Bitello, 26, Brezilya ➤ Dinamo Moskova, 2023'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 7 Oca 2000, Formosa do Oeste, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Bu ara bos zamanım çok, yakında azalarak biteceğim.Bu yaz ki Transfer Nöbeti konusunun potansiyel starı Murat Kara kardeşimiz olacak gibi gözüküyor. @Hakan Kuzu 'nun tahtı sallanmakta.
Neden böyle dedinBu ara bos zamanım çok, yakında azalarak biteceğim.
Ha?talisca bence
Bu fikri ortaya atanı kınıyorum. Aslan kesilir mi ulan
Bu fikri ortaya atanı kınıyorum. Aslan kesilir mi ulan
samsunda su anda sahnedi bir tane var diye bagiramamdinizmi
Liseler tatile giriyor yazı köyde geçireceğimNeden böyle dedin

hüsnü cok alınmazsan sana küsmek durumundayız 5 6 üyeOnu da sen yaparsin r.tas artik biz o sokla yuhaladik sadece
Şöyle izledik olayı. San Mames pastacısının işidir kesinUlen bari altindaki kisimda dilim kesseydi, bildigin kurban etmis aslani yav
Kim olduğunu bilmiyorum adamın ama keşke kaydı olsaydı da herkese rezil etseydikOnu da sen yaparsin r.tas artik biz o sokla yuhaladik sadece
Arkandayım korkma ben seni korurumKim olduğunu bilmiyorum adamın ama keşke kaydı olsaydı da herkese rezil etseydik