Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi de teklifi kabul ederdi ama adamin yasam tarzi kesinlikle arabistanda yasamaya musait degil
O donem wanda kesin arabistani veto etmistir simdiki sevgilisi chinada asla arabistana gitmez yaşamaz
İcardi zaten parti adami ibiza miami filan oralarin adami arabistanda parayi alsa ne yapacak adama hayat zindan olacak
Ama afrikalilara arabistan cennet gelir o yuzden icardi arabistana hic bir zaman gitmeyecek
Mesela yillik 30 milyon euro amerikadan teklif gelseydi Koşarak giderdi
Doğru yorum.

osimhensiz bu sezon çampion olamazdık

giderse muht önümüzdeki sezon da olamayız mevcut kadro ile
Katkısı muazzamdi o kesin de olamaz miydik bilmiyorum rakipte bu herifler olduğu sürece tek forvetle bile şampiyon oluruz her türlü de kıstas bu lig olmamalı bence zaten ama yine dediğim gibi burda olmaması gereken biriydi zaten burda olabilecek olanlarla da şampiyon olduk 2 sene ve bu ligde absürt ötesi oyuncular gerek yok bence şampiyon olmak için ki yine Osimhen uç bir örnek tarihte yaşanmamış bir olay

Senin fikrin bence giderdi cunku orda 30 kazaniyorsan imaj haklari dizi reklam film ferken 50 milyona yakin kazanirdi tam icardiye gore birsey
Adam ikonik bir adam Turkiyede bile reklamda oynayan adam amerikada dizi çeker amerika kime gelse oda gider suclamak icin soylemedim
İcardi gitmiyorum dese wanda veya china surukleyerek götürür

Yav yok.

Arabistanda zenginler için sorunsuz operasyonlar dönüyor.

Ronaldonun emülkediği karının göt yanakları arap şeyhinin yanında serbest hareket yapıyor.
Neymar villasında her gece eskort partisi veriyordu.
İcardinin olay zaten 100 milyon dolarlık servetine ne kadar daha katabilirim olayı. Ekstra 20 katsan onun yaşamı için katkı olmayacaktı.
Avrupanın götünde istediğinde istediği gibi yaşamını ve seyahatin gerçekleştireceği bir hayatı tercih etti.
Bunun üzerine de 10 milyon maaş + reklam gelirleri alıyor herif.
Arabistana gitmesi için hiç bir mantık yok yani.

arapların gerçek hayatta Pes, Fifa oynamaya çalışmaları aşırı sinir bozucu, insanlık tarihinin gördüğü en bozuk toplum bana göre

Katkısı muazzamdi o kesin de olamaz miydik bilmiyorum rakipte bu herifler olduğu sürece tek forvetle bile şampiyon oluruz her türlü de kıstas bu lig olmamalı bence zaten ama yine dediğim gibi burda olmaması gereken biriydi zaten burda olabilecek olanlarla da şampiyon olduk 2 sene ve bu ligde absürt ötesi oyuncular gerek yok bence şampiyon olmak için ki yine Osimhen uç bir örnek tarihte yaşanmamış bir olay

"osimhen'in katkısı" deyince kulağa biraz gülünç gelmiyor mu
bence "takımın oshimene katkısı" gibi bi kavram kullanabiliriz anca çünkü ara transferdeki skandal sürece rağmen resmen tek başına aldı herif iki kupayı da. icardi sakatlanmasa belki yine şampiyon olurduk ama icardisiz net olarak mümkün olmazdı

1-2 ay öncesine kadar takımın oynadığı futbolu unutmuş görünüyor herkes

"osimhen'in katkısı" deyince kulağa biraz gülünç gelmiyor mu
bence "takımın oshimene katkısı" gibi bi kavram kullanabiliriz anca çünkü ara transferdeki skandal sürece rağmen resmen tek başına aldı herif iki kupayı da. icardi sakatlanmasa belki yine şampiyon olurduk ama icardisiz net olarak mümkün olmazdı

1-2 ay öncesine kadar takımın oynadığı futbolu unutmuş görünüyor herkes
Bilim kurgu filmlerindeki olaylara benziyor cidden hani geçmişe en ufak müdahale edince gelecekte olmaması gereken şeyler oluyor ya aynı onun gibi oldu herif ne olduysa olmaması gereken adam burda oldu

Morata-İcardi arkalarına genç kanat/forvet oynayacak Jota-Kolo Mouani tarzı bir adam alıp yoluna devam edeceksin. Osimhenin kalmasını hepimiz istiyoruz da 65-70m euro bonservis 15m net para çok absürd bir para bizim için. Gerçekçi olmak lazım avrupada max yapacağımız ilk 16 ligde şampiyon olmak için de bir zahmet Osimhene ihtiyaç duymayalım rakipler bu kadar leş durumdayken. Bu yüzden Osimhenin gitmesi bence daha hayırlı bizim için. Şöyle de bir durum var belki linç yiyeceğim ama Osimhenle ligi kazanınca fmde editörden transfer yapıp şampiyon olmuş gibi hissettim bir tık. Herif hile gibi bir şey giderse ligin rekabet seviyesi de artar daha keyifli yarış olur kanaatindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt