- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Feghouli ne topcuydu be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güney amerikalılar cimbomlu olmak için doğuyor sanki acayip bir kimya uyuşması var. Brezilyalıların bir kısmı kapsam dışıDüzgün bir Fransız çözsek bu yaz keşke
İspanyol İngiliz istemem
Belçika Fransa Alman plus Güney Amerika tayfasına yönelsek bari
Gökhan Sazdağı bekliyorumİlk transfer leş olur
Serhan Türk: "Galatasaray, Osimhen için şu an favori pozisyonda. Osimhen'in kafasındaki listenin iki takımından biri Galatasaray. Görüşmeler yapılmış durumda. Kutlamalarda yaşananlar belirleyici olacak." (A Spor)
Bu yönetimden mi haber aliyordu dogrudan
Musap senmisinSerhan Türk: "Galatasaray, Osimhen için şu an favori pozisyonda. Osimhen'in kafasındaki listenin iki takımından biri Galatasaray. Görüşmeler yapılmış durumda. Kutlamalarda yaşananlar belirleyici olacak." (A Spor)
Daha tutturduğu görülmemiştir. En azından ben denk gelmedim.Serhan Türk: "Galatasaray, Osimhen için şu an favori pozisyonda. Osimhen'in kafasındaki listenin iki takımından biri Galatasaray. Görüşmeler yapılmış durumda. Kutlamalarda yaşananlar belirleyici olacak." (A Spor)
Diğeri chelsea büyük ihtimal. Chelsea'yi saf dışı bırakmamız lazımSerhan Türk: "Galatasaray, Osimhen için şu an favori pozisyonda. Osimhen'in kafasındaki listenin iki takımından biri Galatasaray. Görüşmeler yapılmış durumda. Kutlamalarda yaşananlar belirleyici olacak." (A Spor)
ne rezil adam yaw bunlar, kutlamayla ne alaka şimdiKutlamalarda yaşananlar belirleyici olacak
Kolpacı değil bence de haluklar kadar derin bilgilere de sahip değil amaDaha tutturduğu görülmemiştir. En azından ben denk gelmedim.
Di marzio kiralikta yaptigi gibi bi öglen vakti, akşama doğru tak diye 1 haber girse GS osimhenin bonservisini alıyor diye şahane bir gün olur yine.Osimhen bizde yaw , ilk haber için İtalyadan gelecek
MartinezDüzgün bir Fransız çözsek bu yaz keşke
İspanyol İngiliz istemem
Belçika Fransa Alman plus Güney Amerika tayfasına yönelsek bari
Ya da al hilalDiğeri chelsea büyük ihtimal. Chelsea'yi saf dışı bırakmamız lazım
EvtMusap senmisin