- 18 Temmuz 2009
- 82.186
- 240.266
- 5.263
Trde yetişmiş yerli sorunu var
Bari altyapıdan adam oynatalım
3-4 tane böyle adam lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 287388
Bu ne saçma bir duyum. Oldu bağlayıcı kontrat yapmayalım, 75i verelim, bir sonraki sene 50 m euro maaşı görsün 3 kuruşa bonservisini aldırıp gitsin. Güzel sıkmaya başladı yine bu adam
Lemina da bizde sakatti gitti premier ligte muthis oynadi sakatlik capraz aşil filan degilse hic önemli değilAidiyeti de geçtiyse herifin sakatlık sorunlarıda var gönderdiğimiz boey sanılıyor ama çok geriye gitmiş durumda 1 milyon kira 2 bandında maaş maks 10 milyon opsiyonla olursa alınır yoksa gereksiz olur bence
Oguz aydin rostasyon oyuncusundan ileri gidemezŞu Oğuz'u almamak büyük kamillik oldu gerçekten ya bu sene her türlü oynardı, Barış gidecek belki 11'e yazardın, Kutucu'yu almak zorunda kaldın yani bugün ne alaka derseniz sadece geçen yılı değil hem devre arasını hem bu yılı etkiledi, şimdi muadili kim var alabileceğin? Sallai gibi yetenek yoksunu alabiliyorsun aynı paraya ve x2 maaşla filan her türlü fiyasko ya bu yönetim insana hayal kurdurmuyor o yüzden şu basit işi bile beceremeyerek yine milyonlarca euro zarara soktular sözde parayı düşünüp 1 milyon daha vermeyerek.
Oyunumuz ne zaman duzeldiDe druyne çok severimde neden bukadar çok isteniyor anlamiyorum,izleyen yok anlaşılan son 2 senesi sahadan çok hastanede geçti adamın, o bacaklarla ancak Arap çöllerinde iş yapar
Bizim Murhan Zeki Celik'i onerdi, mantikli geldi bana.Trde yetişmiş yerli sorunu var
Maaşı çok yüksek değil miBizim Murhan Zeki Celik'i onerdi, mantikli geldi bana.
Senelik net 2 milyon euro aliyormus. Biraz yuksek tabi iste Sallai'a verdigimiz paranin aynisini verirsek anca gelir gibime geliyor.Maaşı çok yüksek değil mi
Turphan’ın önerdiği hiçbir oyuncu alınmamalı
Hatip dilosu bir herif
Cuesta sağ stoper, Ünyay sol stoper başlarsa şaşırmayalım.Ekli dosyayı görüntüle 287391
Yunus,Baris,Sara,Osi,Nando,Apo yoklar yarin. Insallah ünyay oynar cuesta degil