Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 gol atan santrafor da olmaz hocam ya
Formu düşmüştür, psikolojisi bozulmuştur. Bir sürü olasılık var biraz geneline bakmak lazım.
Ha tek forvet olarak bakacaksak dalgalı performans yerine daha net isim tercih edilmesine bir şey diyemem. Ben biraz da diğer oyuncularla ilişkisini önemsiyorum işin özü.

Örnek vermek gerekirse. Boniface, Sörloth, Portekiz öncesi Gyökeres, 22-23 sezonu hariç Osimhen.
Bizim lig öncesi ve italya ligi sonrası hariç bize gelmeden önceki İcardi.
Ligue 1'deki Messi.
Marcus Thuram.
Muani.

böyle böyle gidiyor be ekinim.

şu krasnodar ın 10 numarası çok iyi tam bize uyan topçu mertens gibi şut atıp barış gibi depar atıyor. fiziksel olarak ve tempo olarak çok iyi ama eleman ermeni malesef.

3 yıldır sofa da 7.40 puan ortalaması ile oynuyor.

Benim de gözüme aynı ligden bu oyuncu çarptı rakamlar ve reytingler çok iyi

1 sene muslera ile devam ama osimhen bonservisini almak mı
muslera emekli yerine 20 bonservisle kaleci almak ama forvet morata icardi ikilisi mi
Hangisini tercih ederdiniz?

1 sene muslera ile devam ama osimhen bonservisini almak mı
muslera emekli yerine 20 bonservisle kaleci almak ama forvet morata icardi ikilisi mi
Hangisini tercih ederdiniz?
İlkini seçmeyen denizin altında erkeklere elletiyordur.

Benim de gözüme aynı ligden bu oyuncu çarptı rakamlar ve reytingler çok iyi

bitello sara gibi daha pasör bir 10 numara ermeni eleman daha yırtıcı dikine oynayan ve golcü bir 10 numara fiziksel oyunda oynuyor bizim lige fazlasıyla uygun ek olarak hücuma çok hızlı çıkıyor şampiyonlar liginde o özelliği ile de iş yapabilir. Rafa silvaya benziyor tarzı ama daha fiziklisi fakat daha az tekniği

Osimhen son maçına mi çıktı cidden yav bari goztepede oynasaymis basakin ads ile maçı var belli olmaz şu dandik ligden kesin gol kralı olarak gitseymis bari.Basak maçının zamanı nijeryanin maçı var o maçta da oynayamaz zaten

İcardi bu gece Osimhen’i evinde ya da Kemerburgaz’da odaya kapatıp ikna etmeli seneye kalmak konusunda.

Oluyorsa Muslera’yı da 1 yıl daha diyerek ikna etmeli.

Okan Hoca da Mertens’e burayı bırakıp nereye gidiyorsun çocuğunuz da burda doğsun antrenör olarak kal demeli Göztepe de bu gece editleri izletip.

Takımı dağıtmayın.

Barış
Osimhen
Muslera

En az 1 sene daha futbolcu olarak, Mertens de artık antrenör olarak Second Ciro’sunu bırakmayıp kalmalı.

Dünyayı bebekleri dünyaya geldikten sonra da gezerler.

Napoli de kaçmıyor ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt