- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus-Lemina-Toreyra-SallaiAl hilalin kadroyu kes
---------Ruben Neves------------
---SMS-----------Bruno Fernandes
----------Malcom----------------
---Mitrovic-----Osimhen----------
Vay babayin
Hocanın maaşını yukarı çekince topçuları da yıkarı çeker; sonra tekrar oyuncular bu kadar alıyorken hocaya zam yapıldı maaş dengesi bozuldu denir. Başarılı olursa prim verirsin; sözleşmesi devam eden adama zam saçma geliyorMaaş dengesi bozuldu.
Jakobs
Yunus
Barış
Sallai
2m+ alırken hocaya bu maaşı vermek şaşırtmıyor beni
Bu kadar çok duran top golü atan, bu kadar az sakatlık veren takımda teknik ekibin hiç payı yok diyorsun yani.Okanin maasi yuzde elli artacak bi olayi yok maasi neden yuzde elli artiyor onun yerine teknik heyet butcesini artirin duzgun staff kurulsun
Maaşa zam alınca yönetime kanat geriyor; sonra kanata ihtiyacımız mı var diyip son gün/devrede kanat alıyoruzOkan bey seneye kutlamalarda 4.5 milyon euro diye bağırtır topçularını
Bu kadar çok duran top golü atan, bu kadar az sakatlık veren takımda teknik ekibin hiç payı yok diyorsun yani.
Mertom beni bir sal ya. Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun.
"Okan'a zam yapacağınıza teknik heyet butcesini artirin duzgun staff kurun"
"Bu kadar çok duran top golü atan, bu kadar az sakatlık veren takımda staff'ın hiç payı yok diyorsun yani."
"Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun."

"Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun."
"Okan'a zam yapacağınıza teknik heyet butcesini artirin duzgun staff kurun"
Eyvallah![]()
Seni mi kıracak kulüp, gelsin 2-3 tane daha elit staff tabi.Zam alsinda yuzde ellilik bir zamlik ne oldu? Hocana ufak bir revize yapilir gönlü edilir. Onun yerine o yuzde elli zama denk butce ile staff kuvvetlensin diyoruz bunun nesi anlasilmiyor.

seninle @Berke Cüce yi hep karistiriyorumOkan’a yapılan zam sonun başlangıcıdır yakında türk topçulara da astronomik zamlar geldiğini duyarız
Evlatçılık döneminin başlangıcı bu zam daha önce defalarca yaşanmış ve ders alınmamış bir hadise