Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.252
- 60.083
- 3.473
Keçiören başkanına el altı 500 bin euro verin payı da 1e kaldırsın tamam hadi bitti gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni @Berke Cüce den ayıran en onemli ozelligin nedir?Olsun başka şeyleri karıştırma da
seni @Berke Cüce den ayıran en onemli ozelligin nedir?
aynı profil fotografını kullanmanız tesaduf yani?Sürekli mention attığına göre benden farklı olarak o seni umursuyor sanırım kendisi hakkında başka bir şey bilmiyorum
Romulo nun alternatifi de Ahmet Kutucu'dur . O da zaten bizde transfere gerek yok o zamanGalatasaray, Victor Osimhen'in alternatif planlarını oluşturmaya başladı. (Ali Naci Küçük) • Romulo için para + takas formülü devreye sokulacak.
aynı profil fotografını kullanmanız tesaduf yani?![]()
Yaw renktaş onlar Cevat Güler hocaya bile şampiyonluk verdi. Denizli’de verdi; Bursa’ya verdi. Verdi yani. He SL için başarısız da demiyorum yanlış anlaşılmasın, adam ligi çözmüş; bir şekil önde bitiriyoruz ama bu işin bu kadroyla kaşesi max 3 milyon €’dur. Sözleşmesi devam ederken YB’ye elenip CL’ye gidemediğimiz, Osimhen’i eline tutturup AL’de başarılı ol bari dediğimiz de onu da yapamayıp; bonservise dünya kadar para harcatmışken, bir oyuncu gelip olmayınca diğeri gelirken devam eden sözleşmesine %50 zam soygundur, kimse kusura bakmasınAvrupada başarılı olamadı diye yaptıkları küçümseniyor ülkenin en zengin ailesinin veledi bütün imkanlarını(transfer, medya gücü, anadolu takımlarını sponsorlukla bağlama vs) seferber etmesine rağmen onların önünde 3 sene üst üste şampiyon oldu bu çok büyük bir olay. 34 yaşındayım benim gördüğüm en dominant lig performansı bu. Üstüne avrupa da başarı gelirse zaten Fatih Hoca mertebesine yükseliyor.
Bruhhh
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bunlar ne ninemin gençlik zamanından videolar mı.
Herifin son hali aylardır şöyle
Mal mal dolanıyor. Ayakta duracak hali yok herifin. En az 5-6 aylık rehabilite süresi var.
Garnacho da geçen sene yangın atıyordu bu sene sahaya sıçıyor.
Eltun bey güvenilir mi?