Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11i ararken tff.orga baktım da şampiyon olduk diye laz zombi ekibimizi salmış
Kspor maçında bütün merdivenler dolu iken bu konuda bi sevk olmamış
Ne denli denyo olduğunu ıspatlıyan bir info

Herşeye rağmen ben geleceğini düşünmüyorum en az 6-7 kulüp peşindedir

yunus ve barış bazen şımarıklıktan ötürü yeterli görülmüyor ama giderlerse yerlerine kim gelirse gelsin o aidiyeti vermez, sezon boyu onlar gibi katkı sağlamaz. iyi yerli topçular çok çok önemli.

ayrıca özellik olarak da hayvan gibi topçu ikisi de. Yunus'u biraz daha idareli kullanabilseydik sene ortasında zortlamayıp 30-35 gol katkısı falan verecekti rahat daha allahtan belamızı mı istiyoruz

ben şahsen arkalarına 1-2 adam alınıp ana planda 2siyle devam edilmesine çok okeyim

yunus ve barış bazen şımarıklıktan ötürü yeterli görülmüyor ama giderlerse yerlerine kim gelirse gelsin o aidiyeti vermez, sezon boyu onlar gibi katkı sağlamaz. iyi yerli topçular çok çok önemli.

ayrıca özellik olarak da hayvan gibi topçu ikisi de. Yunus'u biraz daha idareli kullanabilseydik sene ortasında zortlamayıp 30-35 gol katkısı falan verecekti rahat

ben şahsen arkalarına 1-2 adam alınıp ana planda 2siyle devam edilmesine çok okeyim
Yunus kalır ama Barış gidecek sanırım kendisi de gitmek istiyor geçen sene 1 sene daha kal denmişti bu sene artık satılır.

sane gelirse 10 numara mı oynar yoksa barış ya da yunustan birinin yerine mi

evet cl kupasinin bir ucundan tuttuk gibi.
kaleye de iyi bir adam bulursak kupa bizim diyebiliriz.

Sane’ye hayir demem

Ben baris’in takim dan ayrilacagini düsünüyorum bu yüzden o bölge’ye iyi bir topcu lazim

Sane’nin kalitesi tartisilmaz

ayrıca özellik olarak da hayvan gibi topçu ikisi de. Yunus'u biraz daha idareli kullanabilseydik sene ortasında zortlamayıp 30-35 gol katkısı falan verecekti rahat daha allahtan belamızı mı istiyoruz

büyük oranda katılıyorum

ama şampiyonlar ligi seviyesi için ikisinden en az birinin bir seviye üstünü koymak gerekir diye düşünüyorum

büyük oranda katılıyorum

ama şampiyonlar ligi seviyesi için ikisinden en az birinin bir seviye üstünü koymak gerekir diye düşünüyorum
son böyle dediğimizde biz

1748099329219.webp

Baris tamam iyi hosta birazda akil lazim su takima mertens ve yunus cikinca ne kadar zorlandik gorduk
Yunus donene kadar zar zor mac kazandik
Sane tarzi oyuna akil katacak lider vasifli bir iki adam kesinlikle lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt