Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.416
- 21.470
- 2.663
Osimhen kalırsa da isteriz , +GarnachoOsimhen giderse ben Sane'yi isterim, cunku golcu kanat lazim olacak o durumda ve Sane'nin kalitesini tartisacak degiliz elbet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen kalırsa da isteriz , +GarnachoOsimhen giderse ben Sane'yi isterim, cunku golcu kanat lazim olacak o durumda ve Sane'nin kalitesini tartisacak degiliz elbet.
Garnacho nun iq 20 filanOsimhen kalırsa da isteriz , +Garnacho
Peki Inaki Williams için ne dersin Barış giderse o da ilk hedeflerden diye haberler vardı.Osimhen giderse ben Sane'yi isterim, cunku golcu kanat lazim olacak o durumda ve Sane'nin kalitesini tartisacak degiliz elbet.
Çocuk daha olgunlaşırGarnacho nun iq 20 filan
Inaki Williams'tan Sane gibi cok fazla skora etki etmesini beklenemez cunku sadece hiziyla is yapiyor genel olarak.Peki Inaki Williams için ne dersin Barış giderse o da ilk hedeflerden diye haberler vardı.
armut mu buÇocuk daha olgunlaşır
Armut dibine düşer demişlerarmut mu bu
Adam saglik sorunlari var sanirimFutbol Kingtens'i bırakmış. Çıktıktan sonra takım oynamaya başladı.
3 5 macla as kaleci olunmaz gunay iyi bir yedektir okadar gunaya as kaleci yapacak zihniyet asla basarili olamaz ayni sekilde irfancani birinci kaleci yapmakla aynı şeyEğer baba bi kaleci alınmayacaksa Günaydan devam yeteri kadar kanıtladı kendini. Kupa finalinde oynadı,kadıköyde kazandık daha ne olacak
Eğer bütçe başka iyi bi mevki için kullanılacaksa bu yaşanabilir
madueke'ye ne dersin abiJadon Sancho'da olur
Sane ye alman ahmet kutucu diyen bile cikar su forumda gram sasirmamOsimhen giderse ben Sane'yi isterim, cunku golcu kanat lazim olacak o durumda ve Sane'nin kalitesini tartisacak degiliz elbet.
dortmundaki sancho olursa bencede olur ama manuda olsun chelseada olsun resmen sıvadıJadon Sancho'da olur