- 31 Ağustos 2021
- 70.442
- 50.404
- 3.843
eyvah ... eylül 1 e kadar çok var daha yaKime aldik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvah ... eylül 1 e kadar çok var daha yaKime aldik
gibi kısmı fazlaEsrar gibi mi
Bizde Hawkins ve Lasme esrardan ceza almıştı sanırım. Sporcu değilse bir şekil yolunu bulur muhtemelengibi kısmı fazla
orada bulundurmak vs legal oldu (gerçi almanyada bölgeler arası farklılık var mı ama sadece Hamburg'un kendi yasası falan var diye biliyorum bazı durumlar için)
e yaniNe kadar açık yazmak doğru bilmiyorum![]()
2 dk beklemePazarlama dışında burada da bir cezası yok. Endişesi buysa sunumda belirtilebilir tbh.
PS: Bu mesaj kendini 2 dk içinde imha edecek
Ki her an olabilecek kaçınılmaz gerçek.O nedenle kesinlikle bir golcü daha almamız şart.Osimhen olsun olmasın.Icardininde ne olacağı belli değil.Dedigin olay cok onemli. Osimhen konusu ozelinde %1 ihtimale inanci olan biri olarak, ulen alsak 2 ay sakatlansa ayvayi yedik gibi dusunuyorum hep.
Bu bonservisini aldigimizda icardin icinde gecerliydi, korktugumuz basimiza geldi orada ne yazikki.
Bu herifin 3-4 tane videosunu izledim baya acaip işleri vardı da bu seviyede tutunabilir mi bilmiyorum.İyi midir
![]()
Livan Burcu - Oyuncu profili 25/26
Livan Burcu, 21, Türkiye ➤ 1.FC Union Berlin, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 28 Eyl 2004, Frankfurt am Main, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Ortasahaya birini alacaksak mutlaka dribling özelliği olmalı.Yalnız şu kadroya cidden Wendel gelseymiş Lemina - Torrik - Wendel de güzel bir üçlü olabilirmiş skorerliği Sara’ya göre daha yüksek.
Mctominay - Torrik - Sara’da güzel üçlü olurmuş keza