Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu istanbulu sevmez vs geçelim bunları en kralı gelsin buraya adım attığı anda götü başı dağıtır

gibi kısmı fazla :D

orada bulundurmak vs legal oldu (gerçi almanyada bölgeler arası farklılık var mı ama sadece Hamburg'un kendi yasası falan var diye biliyorum bazı durumlar için)
Bizde Hawkins ve Lasme esrardan ceza almıştı sanırım. Sporcu değilse bir şekil yolunu bulur muhtemelen 😂.

Ne kadar açık yazmak doğru bilmiyorum 😅

Kaan Ayhani soksunlar devreye halleder getirsinler hatunu acarkent turu yaptirsinlar tamamdir
Almanya da deniz mi gormus sanenin karısı biraz ici acilsin
Kurucesmede bir balik ismarlasinlar
Yeterli akli olan hemen tamam der

İşin sonunda Sane'nin menajeri Bayern'den sözleşme koparmak için Galatasaray kozunu kullanıyor deyip geçiniz.

istanbulda topçuların yaşarken Kraldan farkı çok az 1 tane şöför hatta kendisine icardi gibi jet falan ayarlanacağı kesin gibi bir sey gelirse buraya. Bu koşullarin neyini beğenmeyecek kadın yav

Dedigin olay cok onemli. Osimhen konusu ozelinde %1 ihtimale inanci olan biri olarak, ulen alsak 2 ay sakatlansa ayvayi yedik gibi dusunuyorum hep.

Bu bonservisini aldigimizda icardin icinde gecerliydi, korktugumuz basimiza geldi orada ne yazikki.
Ki her an olabilecek kaçınılmaz gerçek.O nedenle kesinlikle bir golcü daha almamız şart.Osimhen olsun olmasın.Icardininde ne olacağı belli değil.

Bayern Wirtz isi olmadi diye Sanenin menajeri istedigi gibi 12+3 milyon brüt maas vermeye artik biraz daha sicak bakiyormus. Suan 17-18 brüt bonuslarla 20 ye kadar yükselebilen sözlesmesi var diyordu SKY.

Bayern taraftarina bakarsan, iyi bir kismi 10+5 milyonla bile kalmasina cok asiri sicak bakmiyordu ve baska oyuncu istiyorlardi

Gene gelmeyecek heriflerle zaman kaybetme aşamasındayız.

İnşallah Sane beklerken Mane falan getirmeye kalkmazlar 300 yaşında adamı

Yalnız şu kadroya cidden Wendel gelseymiş Lemina - Torrik - Wendel de güzel bir üçlü olabilirmiş skorerliği Sara’ya göre daha yüksek.

Mctominay - Torrik - Sara’da güzel üçlü olurmuş keza

Yalnız şu kadroya cidden Wendel gelseymiş Lemina - Torrik - Wendel de güzel bir üçlü olabilirmiş skorerliği Sara’ya göre daha yüksek.

Mctominay - Torrik - Sara’da güzel üçlü olurmuş keza
Ortasahaya birini alacaksak mutlaka dribling özelliği olmalı.

Sara’da vardı fiziken düşünce hiç yapmıyor artık, Torreira zaten yapan bir oyuncu değil. Eskiden Lemina tillahını yapardı o da bırakmış. Top sürerek adam eksiltme özelliğine ihtiyacımız olacak. Gedson ve Fred takımları için bu işleri görüyor

Son zamanlarda konusulan oyuncular ve rakamlar korkutucu. Görende borcumuzu sifirladik ve senede 400-500 milyon € gelirimiz var sanacak. Burak Elmas dönemi bütceyi güzel düsürmüstük ve DÖ ve ET ilk senesinde de baya saglikli rakamda tutmustuk. Artik gelen gidene cok fazla para öneriyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt