Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağmuru hesap etmeyen, yağmur yağacağı belliyken inisiyatif alıp 1 şarkı sınırlaması getirmeyen adamlardan fazla ümitli olmayın.

şu hatip denen vasıfsızı istifa ettiremedik ya yazıklar olsun bize başımıza bela olacak yine

osimhen işi zor gerçekci olalım zaten adam 5 büyük ligden birinde oynamak isteyebilir anormal bi durum yok 75 milyon euro verecek gücümüz varsa yine o klasmanda olmasa bile iyi golcü buluruz

Morata-İcardi-Osimhen forvet rotasyonu bizi 3-5-2ye iterdi onu da pek becermiyoruz. O yüzden Osimhenin gidişiyle daha dengeli bir kadro kurabiliriz diye düşünüyorum.

Kutlamaları bende izledim de Kenan Doğulu,Altay vs çıkınca kapattım. Neye takıldınız bu kadar.? Birşey kaçırdım herhalde. Kutlama oldu bitti.

osimhen işi zor gerçekci olalım zaten adam 5 büyük ligden birinde oynamak isteyebilir anormal bi durum yok 75 milyon euro verecek gücümüz varsa yine o klasmanda olmasa bile iyi golcü buluruz
bence o para zor çıkar bizden.
osi evet dese sponsorluk adı altında bir şeyler yaparlardı. osi kalmak istemezse o para da yok diyelim biz.

Osi gittigine göre Barisi net tutmaliyiz artik.

Süper ligde bu sezon en fazla maça çıkan OUTFİLD oyuncumuz kimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt