Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferde artık hata yapma lüksümüz yok nokta atışı yapmamız lazım.Eger ki kaleci yabancı olacaksa mutlaka tartisilmayan bir isim olması lazım.Bu takıma Kaleci sağ bek kanat 10 numara forvet lazım.Alacagimiz oyuncuların hücum presine uygun olmasi lazım.

Barış Alper'in yeri mane, sane falanla dolmaz. kesin çözüm abde ezzalzouli ! basalım 15-16 milyon euroyu bitirelim bu işi.

Muslera,mertens ve osimhen kesin gibi ama baris’in da söylendigi gibi gitme ihtimali yüksek

Dördü de as oyuncu

Yani bu oyuncularin yerlerini doldurmaliyiz ilk olarak ama hic kolay olmayacak

Osimhen zaten tek seferlik bir piyangoydu,icardi ve morata ile devam edilir katki aliriz

Muslera da son iki sezon vasat bir performans sergiledi yani onun üstüne cikacak bir kaleci bulmaliyiz

Mertens ve baris’in yerleri zor dolacak,iki oyuncunun da hem gol katkilari yüksek hem de oyun olarak takimi tasidilar

Iki oyuncunun da degerleri gidince daha cok anlasilir

Takımın yarısı gidiyor be

Yerine Zaniolo Zaha filan dönecek

Şöyle oldum

images-33.webp

Barış Alper'in yeri mane, sane falanla dolmaz. kesin çözüm abde ezzalzouli ! basalım 15-16 milyon euroyu bitirelim bu işi.

bu herifte iq -5 falan
çizgiyi geçip geçmediği belli bile olmayan top önüne düşüyor geri vurma refleksini gösteremicek kadar zekasız ne yazık ki

Polat hem liseli değil hem kötü bir geçmişi var. Çok zor seçilmesi.

Uefa yarı finale giderken nondayı gönderdi oynatamayacağı jo yu aldı.

Akıl tutulması.
UEFA yarı finale giderken derken biraz abartı olmuş Atletico ya elendik penaltimiz verilmediginden.Asil hatayı bir sezon önce Meirayi satarak yaptı Hamburga elendigimizde Kewell stoper oynadı.Keita yi satması çok yersizdi.

Cekindigim ve akla ilk gelen senaryolardan biri, once duzgun ihale yurutsunler.

Dursun erdeni defetti ve polat ile yerini doldurma cabasi.(Projeler kismi ile alakali olarak ozellikle)

Hic iyi olmaz.

Valla defalarca yazdım bu yönetimin işbilmezliklerini. Yoruldum artık.

Geçen bütçeyi de gördük, geliştirdikleri hiçbir şey yok.

Sene içinde sürekli hakkımızı yediler sesleri çıkmadı.

En büyük taahhüt BBden çıkmaktı 3 sene oldu hala çıkamadılar.

Daha kötüsü Erden Timur’un anlattığı projeleri tjk ve fener yapmaya başladı.

Altyapıyla ilgili tek bir plan yok, ET 2 yıl önce çizdi hazırladı herşeyi; oraya bakan yönetici bile yok.

Hiçbir innovasyon veya geliştirme yok. GS para olayı var zaten o da ET varken başlayan bir süreçti.

İşte bunca fiyasko bunca yönetim hatasını Osimhen pakladı bu sene ve yönetim bir halt yaptı sanıyor detay bilmeyen insanlar.

Takımın yarısı gidiyor be

Yerine Zaniolo Zaha filan dönecek
Zaha 1 sene kiralık gitti 2 maça daha çıkarsa uzayacak sözleşmesi yani bizdeki kontratı tamamen bitmiş olacak.

İsminle kolpa söylemlerin eşleştirildiğinde şaşırtmadı gerçi.

Onu bunu bırakın da Fenerbahçe elenirse o katılım payı bize geliyor mu.? Yoksa değişti mi.?

Onu bunu bırakın da Fenerbahçe elenirse o katılım payı bize geliyor mu.? Yoksa değişti mi.?
O bolunme yok artik, her koyun kendi bacagindan asiliyor.

Baktim deminde euro ile giosteren tablo bulamadim, hep pound ile yapmis ingilizler

edit:

Wikipedia kaynaklı 24/25 in ödülleri:
asdasdasd.webp

buna göre direkt katıldığımız hesapta 4.29 + 18.62 i cepte.

O bolunme yok artik, her koyun kendi bacagindan asiliyor.

Baktim deminde euro ile giosteren tablo bulamadim, hep pound ile yapmis ingilizler

edit:

Wikipedia kaynaklı 24/25 in ödülleri:
Ekli dosyayı görüntüle 287999

buna göre direkt katıldığımız hesapta 4.29 + 18.62 i cepte.
Eskiden aynı ülkeden 2 takımdan biri elendiğin de onun hakkı da diğerine geçiyordu. Güzel para kalıyordu.

Eskiden aynı ülkeden 2 takımdan biri elendiğin de onun hakkı da diğerine geçiyordu. Güzel para kalıyordu.
keyif olarak evette şu an olan daha adaletli yav. bileti alan ödülünü alıyor.

fener seri başı olmayacak bu sezon - emin değilim rakipleri kim olabilir ama Benfica falan gelirse zaten AVL deler.

keyif olarak evette şu an olan daha adaletli yav. bileti alan ödülünü alıyor.

fener seri başı olmayacak bu sezon - emin değilim rakipleri kim olabilir ama Benfica falan gelirse zaten AVL deler.
Dün iyi ki gitmemişsin üstad

Kadikoyde de gece boyu kutlama varmis eve giremezdin

X
Sacha-Davinson-Abdülkerim-Eren
Lucas-Mario
Yunus-Gabriel-Sane
Alvaro

Not bad. Kaleci transferi önemli. Gerçi Sane vs alamaz bu yönetim ama neyse.

Bu yönetimden bir bok olmayacağını bir kez daha görmüş olduk.

Şöyle bir organizasyonun her saniyesini planlarsın, vermişler GSli ve free diye bir org firmasına, geçmişler.

Geçen sene statta yapılan bile on kat daha kaliteliydi.

Liyakat yok, yanlış yapınca ceza yok takılıyorlar işte. Metin kendine madalya falan takıyordu en son
Harbiden rezillikti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt