Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.400
- 8.921
- 2.518
Ben bu yönetime güvenmiyorum ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam tersi şl oynuyorsun ve şl'ye en uygun oyuncun barış neden sezon başı çıkalım ki en kötü kendini göstersin boey gibi devre arası 35-40a verelim%75 gitme ihtimali üzerinden konuşuluyor. en para edeceği dönem bu dönem, gelecek sene artık max fiyatı 12-15 arası olacak
clde gösterme mevzusu çok abartılıyor, barışın tavanı zaten 30dur daha neyini göstersin. kimse gelip de 35-40 falan vermez geçelim o işleritam tersi şl oynuyorsun ve şl'ye en uygun oyuncun barış neden sezon başı çıkalım ki en kötü kendini göstersin boey gibi devre arası 35-40a verelim
Madueke kiralık gelir mi bizeSon sezon için konuşursak, malesef Mertens ve Muslera için olmazsa olmaz, as oyuncu denemezdi. Onlarsız bir Gs güçlü oyunu vardı son haftalarda.
Haa bu ikisinin takıma kattığı bütünleştiricilik, liderlik ve hava yadsınamaz. Onların yeri saha içinde kolay dolsa da, daha dışında kolay dolmaz.
Saha içine gelirsek, Barış ve Osimhen tüm takımın atletizmini elit seviyeye çeken iki oyuncu açık ara.
Biri kesin gitti diğeri de büyük ihtimalle gitti gibi.
Esas Barış ve Osimhen'in yerini hata yapmadan doldurmak lazım.
Bu Dursun nasıl ki Florya'ya karışmıyor ve Okan hoca ve topçulara bırakıyorsa, transfer işini de tek bir işi bilen yöneticiye + Gardi'ye bırakmalı. Ancak öyle bir ihtimal başarılı olabiliriz.
Aksi taktirde ağır bir nadas sezonu görünmektedir ufukta.
Koduğumun kenanı ya 17 dakka kafamızı bellediTÜKENDIM BEEEEEEEEEEEEEEEEN
Sağlıklı bir kadro planlaması için osimhenin gitmesi gerekiyor zaten 75m euro bonservis 15m net yıllık verirken real psg bile çekinir biz neyimize güvenip böyle isteklerde bulunuyoruz anlamıyorum.Valla linç yemeyeceksem şunuda söylemek isterim.. Diyelim ki 15 milyon euroluk teklifine evet dedi Osi..
İcardi + Morata = 18 k + Osimhen = 33 k.. 3 tane adam , tek mevki.. 33 milyon euro minimum.. 10 numarada adam yok.. Barış gidecek deniyor.. Sırf o mevkiye 2 adam lazım.. Yunus'un alternatifi düz Sallai.. Sağ bek yok.. Sanches'in yanına defans bir adam lazım..
Yine sağlam bütçe gider.. Bence fazla uçmayalım.. Bir piyango çektik muhteşem yuttu ama bundan sonrası sıkıntı..
Tanımam bilmem ama sadece boyuna bakarak Cuesta’dan daha iyi olduğundan eminim.