Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soyle bir detay var aklima gelen

Bu heriflerde dzeko tadic kostic gidecek, kaleci isi muamma ya da egribat diyecekler.

Yani biz kime gidersek salca olacaklar.

Yonetim sirf is bitiricisizligini yenmesi lazim hem de bunlarin fiyat pompalama islerini asmalari lazim.

Zor dostum zor

Dün kutlamalara dair en büyük beklentim Hatipoğlu'na verilecek mesajdı ama olmadı, bu adamın yaptıkları unutulmamalı şimdiden pasifize edilmeli.

Hojlund'a sicak bakiyorum. Henuz 22 yasinda. 20 yasinda Ikiz kardesleri varmis biri yine santrafor Sxhalke'de digeri orta saha E. Frankfurt'ta oynayan. Ayrica babalari da santrafor olarak Danimarka'da top kosturmus. Yani herifin kaninda var bu is. Hareketli ve guclu bi eleman. Her ne kadar kuzeyli topculara karsi biraz sogumus olsam da kendilerine son bir sans verme taraftariyim. Kuzey Afrikalilardan kurtulduk cok sukur bu da Kuzey Avrupalilarin sonuncusu olabilir ama pozitif bir yansimayla. Hem Boniface gelecegine bu gelsin. Zaten kiralik olacak.
Hojlund çok iyi çocuk açıkcası bizim ligde acayip iş yapar premier lig çok zor bir yer. Orada vasat kalıp bizim ligde tozu dumana katan çok adam oldu.

Sıkıntı şu ki ederini buldu şuan 45m €uro. 21m €uroya giderken alacaktık. Bu saatten sonrası kör kurşun olur bu maliyetlere istemem.

20n €uro civarına iyi bir santrafor bulabiliriz.

yolun acik olsun derim yonetim olsam , seni Galatasaray istiyor sen kimsin de bize sart koyuyorsun derim ve yollarim.
Aslında bu çocuklar için bir rezerv lig olması şart.Yoksa hangi birisi kabuğunu yırtıpta takımda süre bulabilecekler.Dakika 95 te girip ayağı titrerken ne katkı gösterecekler.Yada göndereceksin kiraya onda da oynamıyorlar ki/oynatılmıyorlar ki.

2027'de Osimhen tekrar bize gelir merak etmeyin. Şimdi önümüze bakmamız lazım kaleci ve 10 numara işi önemli

Aslında bu çocuklar için bir rezerv lig olması şart.Yoksa hangi birisi kabuğunu yırtıpta takımda süre bulabilecekler.Dakika 95 te girip ayağı titrerken ne katkı gösterecekler.Yada göndereceksin kiraya onda da oynamıyorlar ki/oynatılmıyorlar ki.
Hollanda'da ajaxin psvin ikinci takımları , oranın PTT 1 Ligi'nde oynuyor, bırakacaksın U19larda B takımlarda profesyonel liglerde oynasın.

Soyle bir detay var aklima gelen

Bu heriflerde dzeko tadic kostic gidecek, kaleci isi muamma ya da egribat diyecekler.

Yani biz kime gidersek salca olacaklar.

Yonetim sirf is bitiricisizligini yenmesi lazim hem de bunlarin fiyat pompalama islerini asmalari lazim.

Zor dostum zor
fener en az 10 topçu alacak, bizim ilgilendiğimiz her adama teklif yaparlar. Şu aşamada bizim 10 numara ve Kanat işinde en büyük avantajımız Şampiyonlar ligi mevzu birde takımdaki yıldız futbolcuların bağlantıları olabilir yoksa yönetimin gidipte bir oyuncuyu ikna etme olasılığı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt