Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAY’ı devre arası ya da WC sonrası satalım hocam

Frankowski ve Cuesta dahil olmak üzere yabancilarda temizlik sart

Bu bernardo silva ile top oynayan eski topcu filan yokmu hic bir araya girse tek basina seviyeyi arsa çıkarır

Okan hoca yerli oyuncularin kalmasini istiyor ama teklif geldigi zaman yönetim ilk firsat ta oyunculari satmayi amacliyor

Bunu kerem de yasadik

Bu yüzden baris gidecekmis gibi bir planlama yapilmali

Kalirsa zaten bizim icin avantaj

okan buruk: takasta kullanabileceğimiz oyuncularımız olacak.

Türkiye de tempo yapan takım şampiyon oluyor ama Avrupa da yanına teknik de eklemeliyiz. Barış da gidecek o tempoda ve biraz yeteneklisi desek kim var piyasada ?

Acik konusalim, Okan ile Avrupa'da ezilmedigimiz sezon olmadi. Sparta Prag, Young Boys ve AZ Alkmaar cok agir tokatladi, futbol dersi verdi. Puan kaybettigimiz small club'lara deginmiyorum bile. O yuzden once durust olalim, sonra bu facialarin tekrarlanmamasi icin onlem alalim. Artik her sene Avrupa'da istikrarli biçimde yer alan, basarili olan, eskisi gibi cok korkulan bir Gs gormek istiyoruz.

Acik konusalim, Okan ile Avrupa'da ezilmedigimiz sezon olmadi. Sparta Prag, Young Boys ve AZ Alkmaar cok agir tokatladi, futbol dersi verdi. Puan kaybettigimiz small club'lara deginmiyorum bile. O yuzden once durust olalim, sonra bu facialarin tekrarlanmamasi icin onlem alalim. Artik her sene Avrupa'da istikrarli biçimde yer alan, basarili olan, eskisi gibi cok korkulan bir Gs gormek istiyoruz.
Formül belli.

Hoca 3'lü orta saha sistemiyle devam edecek.

Yönetim transferleri son gün yapmayacak geniş listeyi Avrupa'ya yazmalıyız.

Sene başı Doue alınsa Franky, Jelert ve Cuesta'dan 30 kağıt girmeyecekti listede 1 kimse onu alın.
Doue yi alacaktik, rezil bir dönem yasadik

Agzina yüzüne bulastirdilar, is bitmisti nasil oradan döndü inanilir gibi degil

Transfer konusunda cok beceriksiz yönetime sahibiz

evet challenge başlıyor

100 m euro bütçe veriyorum

Barış, Osi, Muslera, Mertens gitti

Dilediğiniz gibi harcayın kime kaç verdiğinizi belirtip

Gelecek senenin takımını kurun
gk - alex meret - free
def - pavlovic 25m
sbek - boey kira + 12m opsiyon
os - xhaka 14m
kanat - sane - free
10 no: grizman 14m
fw : hojlund - 40m

total 105m 5m da hakkımız olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt