Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek beklentim takım CL de sıfır çekmesin. transferde zerre ümidim yok ama yine osimhen gibi düşeş bir transfer gelirse seviniriz tabi ki yoksa yönetimin transferde uçup kaçacağını uygun adamlar transfer edeceğini pek zannetmiyorum.

Baba bizim transferler berbat ama Doue gelse kupayı alırız diye bir olayda yok. Esas sorun Doue nin alternatifinin nasıl Jelert olabildiği.
Aziz, anlamıyorsun. Sağ bek tutmayınca Ocak transfer dönemi de etkilendi.
Lemina + Kanat + 10 numara yapabilirdik veya sol bek vs vs

İlkay'ın geçen sene yaptıklarından sonra çok sıcak değilim ama yabancı kuralına dahil olmadığını düşününce eğer maaşı uygun olacaksa 1+1 gelsin rotasyonlu bir şekilde 4-3-3 oynayalım.
maaşı uygun! adam vole vurmaya geliyor mesut gibi. bizden uzak olsun. yıllık 3,5-4 ün altına imza atmaz 3 senelikte sözleşme ister.

ligi bitiren onbir ve oyun anlayışı, o tarihte oturmuş olsaydı sence ne olurdu o eşleşme? önyargısız.
Oturtup Avrupa oynayamıyoruzki bu söylemin zaten orada patlıyor. 3 günde 1e döndüğümüz an Okan ağlamaya başlıyor.

Ligde başarılı olması Avrupa’da ne yapacağının da fragmanı değil bence yani öngörülebilir değil.

Bein 1 de yenikapı şampiyonluk kutlaması tekrarı var

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftarımızı Lemina gibi Lucumi yangınına davet ediyorum..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Tamamda alt seviye takimlara karsi hep kotu oynuyoruz artik alt seviye takim yok degerli hocamiz avrupa CL maclarinda yine icardi morata osimhen filan baslatirsa yine kevgire doneriz totenham maçı yanıltıyor

Totenham gecen sene baya kötüydü

Normal bir dizilis tek santrafor az pozisyon vereyim kazanayim oynarsa cok can yakarız

Abi bu sene Avrupa Okan ın son şansı. Umarım dediğin gibi olur. Beklentimiz haliyle yüksek. En azından 2. Tur a kalmalıyız Cl. De.

Oturtup Avrupa oynayamıyoruzki bu söylemin zaten orada patlıyor. 3 günde 1e döndüğümüz an Okan ağlamaya başlıyor.

Ligde başarılı olması Avrupa’da ne yapacağının da fragmanı değil bence yani öngörülebilir değil.
yok şunu sormaya çalışıyorum,

eldeki kadronun tavanı nedir sence? yani doğru avrupa oyununu oturtabilseydik, finale kadar gidilebilir miydi?

bence sanki olurdu ya.

hem ara transfer dönemindeki ultra başarısızlık (cuesta+frank rezaleti) hem de hocanın doğru oyunu oynatmamakta ısrar etmesi + küçük şanssızlıklar (sarı kart cezalarının hepsinin aynı anda denk gelmesi vs) derken, bizi o hedeften uzaklaştırdı.

G. Amerikalı kaleci
Sağlam hırçın sol stoper
Skorer 10 numara
Pırpır kanat

Tabi ki Osi

IMG_4779.webp

Yaaa şu adamı salın artık kendi kararını versin baskılamayın böyle konuştukça taraftar olacak galiba diye ümitleniyor dillendirmeyin bu kadar be

Osimennnnn

Osimhen'in kalma ihtimali Okan Buruk: "Şimdi onu almak bizim için çok önemli. Önemli teklifler var ama buradaki mutluluğunu, buradaki enerjisini gördükten sonra bence Osimhen'i Galatasaray'da oynamayı ikna edecek o kadar şey var ki... Bu da bizi ümitlendiriyor."

Abi hangi dönem etkilenirse etkilensin yaptığımız transferlere bak tutan oyuncu sayına bak %20 etmez. Bu çok düşük bir oran değil mi ?
Bizim ilk 11 bekler harici iyiydi. Bize lazım olan BAY, Yunus, Torreira veya Sara filan çıktığında takımın düşmesiydi. Zaten bekin olmaması başlı başına büyük handikap. Tabi sadece Doue değil. Sallai de erken alınıp yazılmalıydı. Nelson Bats satilmamaliydi.
Şubat ayına kadar beksiz ve sadece 2 kanat BAY ve Yunus ile oynadık. Bak Doue değil sadece Sallai zamanında yazılsa adım gibi eminim Malmö - Kiev maçlarını kazanmıştık. Biraz geniş düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt