Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Yazın kendi tesislerimizde hazırlanacağız. Eskisi gibi 2 tane 10 günlük kamp yapmayacağız. Hazırlık maçlarını stadımızda oynayacağız. Avusturya'da da aynı sıcağı çekiyorduk."

2024'de

Avusturya'nın Temmuz sıcaklık ortalaması 18 derece.

İstanbul'un Temmuz sıcaklık ortalaması 24,7 derece.

Hoca yine başkasının ipiyle kuyuya iniyor.

Mevcut UEL için her takımla kapışabilirdi ama sol bek dışında hiçbir yedek yeterli değil

ŞLde ilk 24ten öteye gidemez

Sara çok yetersiz o bölgede mesela. Kanatlarımızın tavan performansta olması gerekiyor sürekli, orası için. Osimhen de artık olmayacak

Bu sene ŞLde hiçbir başarı beklemiyorum mesela, bu sene UEL oynayarak oluşan şansı değerlendiremedik.
Nasıl ki geçen yaz Osi mucizesi yaşandı, elleri açacağız ve bir mucize bekleyeceğiz yine. Belki olur. Beklenmedik bir herif gelir de sezonu kurtarır yine. Yoksa feci nadas kokuyor gelecek sezon. Astanalı, Atleticolu CL sezonu gibi...

Mertens teknik ekibe yakışan bir hamle olur.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

2024'de

Bu akılları kimin verdiğini çok merak ediyorum cidden

Kampın farklı amaçları da oluyor. İstanbul’da kalmak kamp yapmamak demek bu yönden.

Bu akılları kimin verdiğini çok merak ediyorum cidden

Kampın farklı amaçları da oluyor. İstanbul’da kalmak kamp yapmamak demek bu yönden.

Kamptayken çok rahat hareket edemiyorsun; yediğin, içtiğin hep kontrol altında. Ama şimdi İstanbul'da kamp yaptığın zaman büyük ihtimalle akşamları evlere dağılacaklar. Sanmıyorum Kemerburgaz'da kalacaklarını bütün gün.

Maalesef hocamız çok manipülasyona açık bir insan; çok kolay kandırılabilir, çok çabuk yönlendirilebilir biri. Bir gün bedelini ağır ödeyecek.

2024'de

Sıcağa alışılması iyi birşey değil mi?

Sonuçta Türkiye'de hava hep böyle sıcak olacak. Alışılması gereken yer Türkiye diye düşünüyorum.

Dünkü organizasyon bu kamp mevzusu bunların hepsi hatibin başının altından çıkmıyorsa birşey bilmiyorum ben

Bayern, City her sene gidip cölde kamp yapiyor ne fark eder

Kampsız takım 2. ay kramplı ishale döner.

Herkes buradan kamp dönemine kadar kendine gelsin.

Maceraya gerek yok.

Topuk Yaylası falan çıkarmıştı rakipte fantazi olarak. 1-2 yılda aldılar ele önce sisi sonra da Land of Legend Cup dışında bir şey yok ZTK'yı saymazsak.

lemina torreira yunus üçlüsünü fabian ruiz joao neves vitinha gibi kullanamaz mıyız psg 4-3-3ü istiyorum

Juventus Sportif Direktörü Cristiano Guintoli: "Kostic'i geri istiyoruz." (Sky Italia)

Bu arada geçen sezon kadikoydeki maçta zaha 11 olsa alırdık bence.belirteyim dedim

Hakkaten yeter kaç yıllardır yapılan kampı Türkiye’de yapmak nedir bu hatip yönetime girdikten sonra tuhaf entresan şeyler çok olmaya başladı dursun başkan etliye sütlüye çok karışmıyor zaten torun tombalak dolanıyor ortada kavukçu zaten erden Timur effect bu Metin Öztürk ve hatipoğlu gram samimi değil bu ikisinden kurtulmak farz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt