- 3 Haziran 2015
- 57.181
- 66.379
- 4.143
Sen nerden biliyongeri çağırdılar zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen nerden biliyongeri çağırdılar zaten
Abi bizim yönetimimiz iyi de bu metin Öztürk ve Hatipoğlu çok tehlikeli adamlar gram samimiyetlerine inanmıyorum çıkar menfaat ikiside hele hatipoğlu canlı bomba yemin ederimBunu var ya Göbeklitepe'de güvenlik görevlisi bile yapmam, bak o kadar diyorum.
Çaldırır eserleri bu.
sevgilim fenerbahçeli o söylediSen nerden biliyon
Onlar para kazanıyorlar.Bayern, City her sene gidip cölde kamp yapiyor ne fark eder
yazar mısın böyel evşire çevire ezildiğimiz takımları ?Avrupada hiç ezilmemişiz he
Ezildiğimiz maçları alt alta yazayım dedim post gılgamış destanına döndü ne anlatıyon
Tekrar hatırlat yeni kimliğin ileAvrupada hiç ezilmemişiz he
Ezildiğimiz maçları alt alta yazayım dedim post gılgamış destanına döndü ne anlatıyon
Abi bizim yönetimimiz iyi de bu metin Öztürk ve Hatipoğlu çok tehlikeli adamlar gram samimiyetlerine inanmıyorum çıkar menfaat ikiside hele hatipoğlu canlı bomba yemin ederim
Dünkü organizasyondan sonra demeçler de şaşırtmamaya başladıOnlar para kazanıyorlar.
Bize de versinler 10 m euro biz de gideriz.
Takımın uyumu, yükleme vs bir çok açıdan doğru yönetilmesi gereken bir süreç.
Onlar para kazanıyorlar.
Bize de versinler 10 m euro biz de gideriz.
Takımın uyumu, yükleme vs bir çok açıdan doğru yönetilmesi gereken bir süreç.
Herkez kişisel şovunda ben bir tek dursun Özbek Okan buruk ve kavukçıyu samimi görüyorum diğer ikisi tamamen şov bizi Allah korumuş Metin Öztürk başkan adayıydı birdeBen Metin'e nötrdüm ama dünkü kutlamada boynuna madalya taktı ya. Ya kardeşim, sizin orada olmamanız lazım; orası teknik ekibin ve futbolcuların yeri. Gitmişsin, üstüne bir de madalya takıyorsun. Yazık sana ya, senin takabileceğin en değerli madalya zaten o Galatasaray yönetiminin içinde olmak. Kıytırık gümüşten yapılan şey.
İstanbul o aylarda avrupaya göre çok sıcak.Hocanın kamp programı neden mantıksız gerçekten merak ediyorum ? Bu konuda uzmansanız cevaplar mısınız
Kamplarda oyuncular devamlı iç içe oluyor kaynaşma oluyor yabancı takımlarla hazırlık maçları imkanın oluyor yemeklerine içtiklerine herşeyine dikkat ediliyor burada o olmaz antrenman sonra evlere adam gömer alkolü aburcuburu ertesi gün gelirHocanın kamp programı neden mantıksız gerçekten merak ediyorum ? Bu konuda uzmansanız cevaplar mısınız