Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu var ya Göbeklitepe'de güvenlik görevlisi bile yapmam, bak o kadar diyorum.

Çaldırır eserleri bu.
Abi bizim yönetimimiz iyi de bu metin Öztürk ve Hatipoğlu çok tehlikeli adamlar gram samimiyetlerine inanmıyorum çıkar menfaat ikiside hele hatipoğlu canlı bomba yemin ederim

Bu yurt dışı kampı türkieude olursa bu sene havlu atarız disiplin olmaz herkez kafasına göre takılır

Futbolcular için de keyifli bir şey olmaz yurt dışında kamp yapmama işi.

Ne güzel bahçeli evimiz var tatile masraf yapmayalım otur evinde gibi bir düşünce.

Abi bizim yönetimimiz iyi de bu metin Öztürk ve Hatipoğlu çok tehlikeli adamlar gram samimiyetlerine inanmıyorum çıkar menfaat ikiside hele hatipoğlu canlı bomba yemin ederim

Ben Metin'e nötrdüm ama dünkü kutlamada boynuna madalya taktı ya. Ya kardeşim, sizin orada olmamanız lazım; orası teknik ekibin ve futbolcuların yeri. Gitmişsin, üstüne bir de madalya takıyorsun. Yazık sana ya, senin takabileceğin en değerli madalya zaten o Galatasaray yönetiminin içinde olmak. Kıytırık gümüşten yapılan şey.

Yurt dışı kamplarının bide reklam olayı var diğer takımlarla maç yapma durumu kaynaşma var sen Türkiye’ye kimi getirecen maç yapmak için Çemişgezek sporla keçiörenle mi hazırlanacaksın a seviye takımların hepsi yurt dışında kampta olacak

Onlar para kazanıyorlar.

Bize de versinler 10 m euro biz de gideriz.

Takımın uyumu, yükleme vs bir çok açıdan doğru yönetilmesi gereken bir süreç.
IMG_9381.webp

Ben Metin'e nötrdüm ama dünkü kutlamada boynuna madalya taktı ya. Ya kardeşim, sizin orada olmamanız lazım; orası teknik ekibin ve futbolcuların yeri. Gitmişsin, üstüne bir de madalya takıyorsun. Yazık sana ya, senin takabileceğin en değerli madalya zaten o Galatasaray yönetiminin içinde olmak. Kıytırık gümüşten yapılan şey.
Herkez kişisel şovunda ben bir tek dursun Özbek Okan buruk ve kavukçıyu samimi görüyorum diğer ikisi tamamen şov bizi Allah korumuş Metin Öztürk başkan adayıydı birde

Hocanın kamp programı neden mantıksız gerçekten merak ediyorum ? Bu konuda uzmansanız cevaplar mısınız

Ya Kemerburgaz'da kamp yapılacak oyuncular eve gider idman sonrası yine orada beraber olacaklar mı idman saatleri dışında yurt dışı gibi.

Bu saçmalığı bıraksınlar.

En önemli dönem takımdaşlık adına kamp dönemidir.

Hocanın Avrupa'da yine kendi oyunumuzu oynayacağız demesi ile Avrupa için tüm hayallerim bitti.
Üçer üçer gol yeriz yine bu sene.

Hocanın kamp programı neden mantıksız gerçekten merak ediyorum ? Bu konuda uzmansanız cevaplar mısınız
İstanbul o aylarda avrupaya göre çok sıcak.

Chatgpt;

Futbol takımları, özellikle sezon öncesi hazırlık kamplarında serin havayı tercih ederler çünkü serin hava, oyuncuların daha verimli çalışmasına ve daha hızlı iyileşmelerine yardımcı olur. Sıcak hava, vücudu daha fazla zorlar ve oyuncuların aşırı terlemelerine, dehidrasyona (susuz kalma) ve kas yorgunluğuna yol açabilir. Serin hava, oyuncuların:

1. Daha uzun süre dayanabilmesini sağlar. Sıcak havada aşırı terleme ve sıvı kaybı nedeniyle yorgunluk daha hızlı gelişebilir.
  2. Kas iyileşmesini hızlandırır. Soğuk ortam, kasların aşırı zorlanmasını engeller ve iyileşme süreçlerini daha hızlı hale getirir.
  3. Performans artışı sağlar. Serin hava, kalp atış hızını daha düşük tutmaya yardımcı olur, böylece oyuncular daha az enerji harcar ve performanslarını daha uzun süre yüksek tutabilirler.
  4. Yaralanma riskini azaltır. Soğuk havada vücut daha az ısınır, bu da kas gerilmeleri ve zorlanmalarını önlemeye yardımcı olabilir.
Bu nedenle, futbol takımları serin bölgelerde ya da soğuk hava koşullarında kamp yapmayı tercih eder, böylece hem oyuncuların fiziksel olarak daha hazır olmalarını sağlarlar, hem de sıcak havanın yol açabileceği olumsuz etkilerden korunurlar.

Yazın ortasında hangi avrupa takımını bulacaklarda İstanbul’da hazırlık maçı yapacaklar acaba ?

Kamplarda oyuncular devamlı iç içe oluyor kaynaşma oluyor yabancı takımlarla hazırlık maçları imkanın oluyor yemeklerine içtiklerine herşeyine dikkat ediliyor burada o olmaz antrenman sonra evlere adam gömer alkolü aburcuburu ertesi gün gelir

Hatırlatma
Kyle Walker-Peters - Oyuncu profili 24/25 Bu herifi ciddi teklif yapıldı adam gelmemişti.Bu herifte kanat bek defans yok gibi birşey gidip bunuda alıp frankowski gibi rezil olacaktı.Geçen sezon ne kadar takıma uymayan alakasız oyuncularla ilgilendik tekrardan görmeyenler görsün.4lü oynanan sisteme kanat bek alınmaz.Klüp çok kötü yönetiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt