Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.311
- 14.050
- 1.498
Hatipoyu aradan çıkarırsak bu üçlü baya iyi işler yapar transferde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi…Nasıl ki geçen yaz Osi mucizesi yaşandı, elleri açacağız ve bir mucize bekleyeceğiz yine. Belki olur. Beklenmedik bir herif gelir de sezonu kurtarır yine. Yoksa feci nadas kokuyor gelecek sezon. Astanalı, Atleticolu CL sezonu gibi...
Evet ama cok riskli, herif 2 defa caprazlari yirtti, bence uzak duralimForvete boniface de güzel olur aslında osimhenin alt versiyonu gibi
Sakatlık geçmişini bilmiyordum o zaman girilmezEvet ama cok riskli, herif 2 defa caprazlari yirtti, bence uzak duralim
Üstüne salak gibi geliyor bana. Mal herif araba kazasi gecirdiginden 1 ay sonra kendini arabsiyla 140 km/h ile giderken cep telefonundayken Instagram story paylasmisti...Sakatlık geçmişini bilmiyordum o zaman girilmez
Favori Kaya Tembel, plase Nevzevat Dindar.Okan Buruk Inter kolpasını ilk hangi muhabir yazar?
BCTOkan Buruk Inter kolpasını ilk hangi muhabir yazar?
arda shakhtar'a gidince kutucu'yu alacak
Bir de bu sezon lige çıkan bizim Diagne'nin kulübü Neom varmış sahipleri çok zengin bir de o bölgeye Dubai tarzı planlama da varmış o takımda en büyük bütçelerden biri olacakmış sanırım.Var ama teşvikle döndürüyorlar. 1 milyar euro mu ne yıllık, çoğunu bu dört kulüp alıyor.
Nasrda Ronaldo 200 alıyor İttihad’da Benzema 100 alıyor onlar yiyor bütçenin çoğunu öyle.
Ahli ile Hilal biraz daha rahat olur bu dönem Ahli zaten ŞL almış bir de Jesus da 10 m euro mu ne alıyordu Hilalde, 20 vermek koymaz
Koc holdigini satin alabilecek amca da girer haberi cikar yakinda.
kulube hicbir faydasi olmayan bir adamYakup Çınar: "Dursun Özbek'in sonraki seçimde aday olması durumunda Ali Sabancı, listeye yönetici olarak girebilir. Böyle bir bilgi var. Önemli bir isim. Muhtemelen kendisi ikna olmuş durumda."