Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Kuzeyli Futbolcular'a sen aşıksın kanks yav :D
la kuzey ile alakası yok Cuesta nın hiç bir iyi etiketi yok. Jelert takımında 11 oynuyordu, yaşına göre çok iyi süreler almış, CL tecrübesi vardı, kötü transfer Jelert ama Cuesta dümdüz kötülük kokan, insanı şüpheye düşüren bir transfer

la kuzey ile alakası yok Cuesta nın hiç bir iyi etiketi yok. Jelert takımında 11 oynuyordu, yaşına göre çok iyi süreler almış, CL tecrübesi vardı, kötü transfer Jelert ama Cuesta dümdüz kötülük kokan, insanı şüpheye düşüren bir transfer
Diğerinin futbolculuğu bile şüpheli yav :D

youtube Ht sporda ikinci lige yükselme play off maçlarını izliyorum ilk yarı ve ikinci yarı fbnin Euroleague şampiyonluğunu tebrik ediyor spiker,ne kadar küçükler gerçekten.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen Real Madrid'e Mbappr Galatasaray'a

Transfer döneminden tek beklentim 10m euro maaşla sikrinyar malını tutmaları olacak.

Bizim acilen Kişisel serveti 10 milyar dolar olan Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar olduğunu bilip Ali Koç'a sadaka verecek kadar Fanatik Galatasarayli olan, öyle ki oğlunun adı bile Aslan olan .. Camianın bir araya gelip baskanlik için ikna edeceği bir adama ihtiyacımız var

Transfer döneminden tek beklentim 10m euro maaşla sikrinyar malını tutmaları olacak.

geldiğinde çöp olduğunu belirtmiştik. Taliscanın da müthiş transfer olduğunu aynı şekilde fakat adamın çabaları boşa gitti o ayrı. Bir tek brezilyalı stoper yanılttı o da zaten oynamadı bile sakatlıktan

geldiğinde çöp olduğunu belirtmiştik. Taliscanın da müthiş transfer olduğunu aynı şekilde fakat adamın çabaları boşa gitti o ayrı. Bir tek brezilyalı stoper yanılttı o da zaten oynamadı bile sakatlıktan
Morinyonun durağan oyununda bu kadar sırıtan adam bizim tempolu kamikaze oyunumuzda ne hale gelirdi acaba. Verilmiş sadakamiz varmış iyi ki sikrinyar yerine cuescayi almışız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt