- 4 Ağustos 2009
- 90.914
- 72.229
- 5.358
Hendersonnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert yine iyi kötü CL tecrübesi olan yaşı genç yine fazla ama Cuesta gibi buram buram kötülük, art niyet kokan bir transfer değil.Samsundaki van Drongelen bunların hepsinden çok daha iyi stoper, diyorum ya normal değil. Jelert transferi de normal değil.
Ulan Kuzeyli Futbolcular'a Sen Aşıksın Kanks YavJelert yine iyi kötü CL tecrübesi olan yaşı genç yine fazla ama
la kuzey ile alakası yok Cuesta nın hiç bir iyi etiketi yok. Jelert takımında 11 oynuyordu, yaşına göre çok iyi süreler almış, CL tecrübesi vardı, kötü transfer Jelert ama Cuesta dümdüz kötülük kokan, insanı şüpheye düşüren bir transferUlan Kuzeyli Futbolcular'a sen aşıksın kanks yav![]()
LuninKaleye en ideal isim Lunin.. 26 yaşında 15 civarı alınır..
Diğeri Emiliano Martinez 32 yaşında 5 senelik sözleşme önersek kabul eder
Kimi seçersiniz ?
Martinez'i isterim de 2029'a kadar sözleşmesi var. 25-30 Milyon bonservis isterlerKaleye en ideal isim Lunin.. 26 yaşında 15 civarı alınır..
Diğeri Emiliano Martinez 32 yaşında 5 senelik sözleşme önersek kabul eder
Kimi seçersiniz ?
Evet ufakken alıp mod yapmıştım sonra Süper mod olarak ayrıldıBu arkadas eskiden burda admindi galiba @Keramettin TANRIVERDİ abi?
Diğerinin futbolculuğu bile şüpheli yavla kuzey ile alakası yok Cuesta nın hiç bir iyi etiketi yok. Jelert takımında 11 oynuyordu, yaşına göre çok iyi süreler almış, CL tecrübesi vardı, kötü transfer Jelert ama Cuesta dümdüz kötülük kokan, insanı şüpheye düşüren bir transfer
Jelert,Jacobs öyle öldüm bitti kötü topçu değiller ama çok fazla para verdik. Cuesta yı BİM e kasiyer olarak bile almam barkod kaçırır pasoDiğerinin futbolculuğu bile şüpheli yav![]()
Geçen yazmıştım ismini burda pope unSergen Dağ: Galatasaray’ın kaleci listesindeki yeni isimler Nick Pope ve Dean Henderson.
Osimhen bizde olsa kaça gitmesine razı olurduk?
Transfer döneminden tek beklentim 10m euro maaşla sikrinyar malını tutmaları olacak.
Morinyonun durağan oyununda bu kadar sırıtan adam bizim tempolu kamikaze oyunumuzda ne hale gelirdi acaba. Verilmiş sadakamiz varmış iyi ki sikrinyar yerine cuescayi almışız.geldiğinde çöp olduğunu belirtmiştik. Taliscanın da müthiş transfer olduğunu aynı şekilde fakat adamın çabaları boşa gitti o ayrı. Bir tek brezilyalı stoper yanılttı o da zaten oynamadı bile sakatlıktan