Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morinyonun durağan oyununda bu kadar sırıtan adam bizim tempolu kamikaze oyunumuzda ne hale gelirdi acaba. Verilmiş sadakamiz varmış iyi ki sikrinyar yerine cuescayi almışız.

tabi şikriniarın fenere sokulmasına sevindikten birkaç gün sonra bize giren belçika işlemeli kolombiya kahvesi yükselen moralleri düşürmüştü renktaş onu hatırlatmasan iyiydi

İlkay gelmesin istemezük bedava oynucam desede gelmesin huzur evi değil bura citysinde kalsın guardiolo babasının kelini öpsün dursun

gecen hafta moratanın seferovic misali kacırdıgı gol sonrası

9 10 mılyon maliyetle alınmasına nasıl izin vereceksiniz

burda sabah aksam cuesta franwkoski sallai sallarken

göz göre göre neden 9 10 mılyon kaybedelim

Fener mouyu kovamaz öyle konuşulduğu gibi tazminatı 15 falan olsa çoktan şutlardı Ali onu en az 30-40 milyon tazminatı rahat vardır.Seneye bizim iddialı bir takım kurup dominasyona devam etmemiz şart

gecen hafta moratanın seferovic misali kacırdıgı gol sonrası

9 10 mılyon maliyetle alınmasına nasıl izin vereceksiniz

burda sabah aksam cuesta franwkoski sallai sallarken

göz göre göre neden 9 10 mılyon kaybedelim
Morata düzenli oynarsa fark yaratır ağabey yedekten girecek adam değil 11 oyuncusu olursa golleri dizmeye başlayacaktır

Sivas'a tam 3 dönem transfer yasağı gelmiş
Pasalic hala iyimi sözleşmesi bitiyormus

Kadroya yapsana lan bir tane, koyuk

Dursunla Hatip yaladın geçen sene boyunca; senin zihniyetinle soktular 80 m euroyu

Kur bakayım 25 kişilik Avrupa listesine uyan kadroyu
Ben öyle bir şey yapmadım

Dursun başkanın 3 yıldır şampiyon başkan olduğu gerçeği değişmiyor

2003 ve daha genç 2 yabancı ve yurt içinde yetişmiş yerliden dolayı sadece yerli transfer havuzu çıkarabildim. Berkan ve Kerembay ikisinden biri kesin olarak ayrılmalı, yoksa Avrupa kadrosunda ikisi de olmadığı senaryoda çarşı karışır

Yabancıları mevki mevki incelemem lazım. 12+2 olarak değil 14 olarak görmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt