Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.745
- 40.492
- 3.413
Bismillah, hele lig bitseydi bi agbiBenim artık dayanacak gücüm kalmadı, transfer gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bismillah, hele lig bitseydi bi agbiBenim artık dayanacak gücüm kalmadı, transfer gelsin
Sövdürme şimdi dökmiyim mesajlarınıBen öyle bir şey yapmadım
Dursun başkanın 3 yıldır şampiyon başkan olduğu gerçeği değişmiyor
2003 ve daha genç 2 yabancı ve yurt içinde yetişmiş yerliden dolayı sadece yerli transfer havuzu çıkarabildim. Berkan ve Kerembay ikisinden biri kesin olarak ayrılmalı, yoksa Avrupa kadrosunda ikisi de olmadığı senaryoda çarşı karışır
Yabancıları mevki mevki incelemem lazım. 12+2 olarak değil 14 olarak görmeliyiz
Antrenman yapıyom ağabey, uzun bi çile maratonu var önümüzdeBismillah, hele lig bitseydi bi agbi
Osimhen olmadığı senaryoda sadece Sane yetmez üstüne Bernardo Silva gelmesi lazım.Sane gelse bari eğer Osi gelmiyorsa
+ Kolo MuaniOsimhen olmadığı senaryoda sadece Sane yetmez üstüne Bernardo Silva gelmesi lazım.
Evet hayri cund adamin dibidirHC adamdir knks
Bernardo niye gelsin, Pep niye salsın?Osimhen olmadığı senaryoda sadece Sane yetmez üstüne Bernardo Silva gelmesi lazım.
Onu da Eylül gibi kiralarız zaten anca böyle eksikliği giderilir.+ Kolo Muani
Ayrılacak söylentisi vardı diye hatırlıyorum bu seneden sonra Pep takımda kan değişimine giderBernardo niye gelsin, Pep niye salsın?
Keske direk eylul 2ye iṣinlansak da son 1 hafta oraya buraya saldirsakAntrenman yapıyom ağabey, uzun bi çile maratonu var önümüzde
bak bu iyi ama talibi çoktur+ Kolo Muani
Haayir, rahmetli baskanimizin deyimiyleGedson Fernandes ister misiniz
Ben rafa silva isteremGedson Fernandes ister misiniz
Ben rafa silva isterem
Frankowski osimhen kutucu ileri üçlüsü müOsimhen olmadığı senaryoda sadece Sane yetmez üstüne Bernardo Silva gelmesi lazım.
Osimhen tek atar hatta Frank + Kutucu'yu da karşı tarafa koyalım 1'e 5 olsun.Frankowski osimhen kutucu ileri üçlüsü mü
Sane h.dervişoğlu rashford ileri üçlüsü mü

Osimhen tek atar hatta Frank + Kutucu'yu da karşı tarafa koyalım 1'e 5 olsun.![]()