Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hedef 9-24 arası ama direkt eleneceğiz gibi geliyor bana.
fakat eleneceksek bile en azından 3-4 maçta puan almamız lazım. mesela 8 maçta 7 mağlubiyetle dibe çökecek olursak söverim.
Bizi eleyen young boys 0 puanla sonuncu olmasi beni korkutuyor rtas

8 macta 8 maglubiyet aldilar

Rezil bir CL sezonu görebiliriz (üzülerek)

yaw bu cl için çok iyi staff kurulması lazım kadro da genç dinamik oyuncular ağırlıkta olacak. Araya 2-3 tecrübeli serpiştireceksin. Öyle inter minter örneklemeyin boşuna onlar taktiksel takımlar topçuları elit seviyede hocaları da.

Burkardt/Morata/Icardi
Trossard-Brandt-Yunus
Lemina/Sara-Torreira
Eren/jacobs-Lucumi-Sanchez-tomiyasu
Petrovic
Petrovic : kira + ops(20-25 m)
Lucumi : 10-15 m
Trossard : 20-25 m
Tomiyasu : 15-20 m
Burkardt : 25 m
Brandt : 15-20 m

Biraz kredi çekmek gerekebilir @Oğuzhan Sesko
Tomiyasu'dan hayır gelmez. Dizleri perte çıktı.

Beraberlik çok önemli orada. Okan eğer beraberliğin de değerli bir şey olduğunu keşfederse çok rahat 2. tur gelir ama herif a herro ya merro modunda. Bu sene büyükleri yendiğinde büyük fırsat ele geçiriyorsun evet ancak yenildiğinde sıralama açılıyor.

Eskisi gibi son maça iddiasız gelen büyük takım olur kafası da yok.

O nedenle 3. ve 4. torbadan silme 4g diğer iki torbadan da büyük oranda beraberlik hedef olmalı.

CL de

1-8 (next round)
9-24 (play-off)
25-36 (out)

Üstadlar sahneye, analizlerinize alalim nerde yer aliriz?

28.olup ligdeki yimpaş yozgatspor galibiyetinden sonra buruk:

"Şu anki oyunumuzla şl de olsaydık belki yarı final.....belki de final..... yapabilirdik biraz da şanssızdık açıkçası kadro,sakatlıklar... önümüzdeki sene daha iyi hazırlanacağız bazı dersler çıkardık avrupa benim için çok önemli

hatipoğlunuda sevmiyorum okan burukuda sevmiyorum ve bu ikisi transferlerden sorumlu olacak

TANRI GALATASARAYIMI KORUSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt