- 2 Temmuz 2011
- 138.246
- 59.002
- 5.488
Aminhatipoğlunuda sevmiyorum okan burukuda sevmiyorum ve bu ikisi transferlerden sorumlu olacak
TANRI GALATASARAYIMI KORUSUN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aminhatipoğlunuda sevmiyorum okan burukuda sevmiyorum ve bu ikisi transferlerden sorumlu olacak
TANRI GALATASARAYIMI KORUSUN
Üzücü olan sonuncu olmamiz hic de imkansiz degil36. oluruz -36 averajla bu okan burukla
Aha sıçtıkteknik direktör olan elemanımız ibrahim beyle transferleri istişare ediyoruz demiş!!!!
vVAH VAH GALATASARAYIM
kimlerin eline düştün
çarıklılar kulubu ele geçirdi
Moratanın gittiği nereden çıktı kiOsi ile birlikte Morata'da gidiyor. Bize iki forvet lazım şimdi. Rezil yönetim daha ne kadar rezil edecek bizi bakalım.
Monaco burada bizim için roadmap oluşturabilir. Hatta brest.ucl de başarılı olacağımız bir formül bulamıyorum tunam
devre arasinda lemina'yi aldiran arkadaslar vardi aramizda. bu yaz kimi aldiracaklarini soyleseler de bosuna nobet tutmasak.
boey vardı bizde iyi oynuyordudevre arasinda lemina'yi aldiran arkadaslar vardi aramizda. bu yaz kimi aldiracaklarini soyleseler de bosuna nobet tutmasak.
hayirli olsun diyelim o zamanlindelöf üzerine çalışmaya başladım
Yönetimle arası açık. Tutmayacaklardır kendisi de kalmak istemez zaten.Moratanın gittiği nereden çıktı ki
Ne grup belliCL de
1-8 (next round)
9-24 (play-off)
25-36 (out)
Üstadlar sahneye, analizlerinize alalim nerde yer aliriz?
ayni nehirde iki kere yikanilmazboey vardı bizde iyi oynuyordu
spartakus mu bu?Zaniolo Romalı dövmüş.