Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.222
- 21.127
- 1.848
kıymetli bir renktaşımsın, forumun rengisin.Tekte bildin valla bravo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıymetli bir renktaşımsın, forumun rengisin.Tekte bildin valla bravo
Morata kalır da Porto’nun forvetini keşke geçen sene alsaymışız yaPlanlama nasıl olacak ki bunun durum pert osi gidiyo morata da galiba gidecek
Birini alsalar bu yedek durmaz oynasa osi performansı vermesi imkansız boku yedik
Abi listem: lunin,pavlovic,boey,yunus musah,sane,madueke ve kolo muani.begendin mi? Boey,madueke ve yunus musah kiralık olsunHoca yeni yılda 3lumu oynayacak yoksa 4lumu önce kna karar vermeli,transfer sonraki iş
Morata kalır da Porto’nun forvetini keşke geçen sene alsaymışız ya
10 sene şamp yapardı bizi
Ustanerde yedin
Güzel döner kalmadı piyasada araplar döneri de mahvetti salçalı su mu içiyoz döner mi yiyoz belli değilZurna tavuk durum arti patates arti sogan halkasi oneririm
Samet nalbant ben reiskıymetli bir renktaşımsın, forumun rengisin.
Osimhen gidiyosa gitsin.kolo muani 25 milyon bonservis,yıllık 6-7 milyona iyidir
Direkt almaliyizJuve tekrar kiralamak istiyor galiba. Biz bonservis + daha iyi bir maas verirsek alabiliriz herhalde.
İsmini mi değiştirdin?Samet nalbant ben reis
Samet nalbant ben reis
Usta
Güzel döner kalmadı piyasada araplar döneri de mahvetti salçalı su mu içiyoz döner mi yiyoz belli değil
Sağlam iş olur ama tr yi düşünmez benceOsimhen yerine kolo muani en uygunu
Muanide en az osimhen kadar maaş ister 15+ bonserviside 35 den aşağı olmaz bence ki değer mi bence değerOsimhen gidecekse ki öyle görünüyor yerini tek dolduracak isim cidden
Kolo Muani
Bana göre daha da üst düzey hatta bitiricilik dışında.
Yaş olarak da zaten aynı yaştalar ikisi de.
Maliyeti de ona göre yarı yarıya düşük olur bons olarak.