Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada ve twitterda taraftarın bazıları erden timur gidince gs sistemi devam eder kişilerin takımı değil gs diyordu.Kişilerin takımı oldugumuz kanıtlandı.Arada ciddi fark var.
Liseden gelen bir kültür vardır eyvallah ama son 40 yıla "kişiler" sayesinde damga vurmuş Galatasaray. Zor bulunan o değerli kişileri de çok çabuk yiyoruz kendi içimizde.

Bu benim düşüncem dostum katılırsın katilmazsin futbolcu değil demedim ha sen diyorsan ki direk Hamza Efe babası olmadan bu kadar piyasa yaptı bir kere daha düşün derim.
Alt yaşlarda kasıp kavurup üst takıma çıktı mı düşen çok oyuncu var iki oyuncu da alt yaşlarda iyi oynayıp üst yapıya tasiyamadilar oyunlarını. Hatırlarsınız bjk'de Muhammed vardı yerli messiydi kayboldu gitti bizde cem sultan Cafercan aksu vardı altyapılarda yildizlardi üst seviyeye çıkıp kayboldular. Olur böyle durumlar. Bizim asıl sorun zaten altyapilarin tamamıyla boslanmasi bir tane lise mezunu iktisatciya vermişler orayı yol geçen hanı olmuş fener yeteneklerini elinden çalıyor.

Kaleci
Boey Davin Lucumi Eren
Lemina Torreira
Sane Yunus Lauriente
Muani
Yedek orta saha
Sallai
Kaan
Abdülkerim
Jacobs

Bence 5 milyon verip Icardi ile güzelce vedalaşalim. Morata giderse yerine birini alırız.

Ben baştan beğenmemiştim ama gözüm alıştı futbolcular kaldırdıktan sonra törende.

Heybetli duruyor.

CL + EURO karışımı olmuş.

Tepesindeki ibibik olmasa daha iyi btw.
1748348516542.webp

Sundan her turlu daha iyidir ya

Alt yaşlarda kasıp kavurup üst takıma çıktı mı düşen çok oyuncu var iki oyuncu da alt yaşlarda iyi oynayıp üst yapıya tasiyamadilar oyunlarını. Hatırlarsınız bjk'de Muhammed vardı yerli messiydi kayboldu gitti bizde cem sultan Cafercan aksu vardı altyapılarda yildizlardi üst seviyeye çıkıp kayboldular. Olur böyle durumlar. Bizim asıl sorun zaten altyapilarin tamamıyla boslanmasi bir tane lise mezunu iktisatciya vermişler orayı yol geçen hanı olmuş fener yeteneklerini elinden çalıyor.
En buyuk sorunumuzda bence bu altyapı bizde çok kötü yönetiliyor.Bu örnekleri verirken de Haluk Yurekli aciklamisti mesela Hamzadan yetiştirme ücreti alınmamış daha sonra geri geldiğinde bizde bir ay antrenmana çıkıyor bunu bir başka oyuncuya yaparlar mı bence yapmazlar.Bunlarin olduğu yerde akılda şüphe kalır bilmediğimiz belki daha neler var.Alt yapının başına sadece hoca değil A takım gibi ilgilenen birilerinin gelip baştan sonra yenilemesi gerektiğini düşünüyorum.

Transferler:

Kolo Muani (PSG) - 26
Lucas Chevalier (Lille OSC) -23
Jhon Lucumi (Bologna FC) -27 / Pavlovic (AC Milan)-24
Christoph Baumgarter (RB Leipzig) - 26

şu dört adamı 90-100 Milyon Euro verip alırsak takım uçar.

Hepsi en az 7-8 yıl ortalama üst düzey CL ayarında oynayacak seviyede oyuncu.

Sanchez
Torreira
Lemina
Barış

üzerine bunlar takım deve dişi ekipler ile başa baş oynar.

İnceci olarak da oluyorsa J.Felix kiralık zorlanabilir.

Sakin falan olmayalim bir kez olsun. Transferleri bir an once bitirip tum kamplarda tam kadro yer alalim.

Suzuki buralara düşmez. Manchester United ve chelsea’de takip ediyormuş

40-45 milyon bonservisten bahsediyorlar. Hayal

Transferler:

Kolo Muani (PSG) - 26
Lucas Chevalier (Lille OSC) -23
Jhon Lucumi (Bologna FC) -27 / Pavlovic (AC Milan)-24
Christoph Baumgarter (RB Leipzig) - 26

şu dört adamı 90-100 Milyon Euro verip alırsak takım uçar.

Hepsi en az 7-8 yıl ortalama üst düzey CL ayarında oynayacak seviyede oyuncu.

Sanchez
Torreira
Lemina
Barış

üzerine bunlar takım deve dişi ekipler ile başa baş oynar.

İnceci olarak da oluyorsa J.Felix kiralık zorlanabilir.

keske olsa betpay ama o 4 oyuncudan bir tane gelirse basari sayarim

İzmit'te olmuş sanırım deprem Kurtköy'de hissedildi ama emin olamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt