Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milanda toptan isyan cikmis bir cok oyuncu ayrilacak gibi duruyor
Ozellikle kalecileri muazzam
Birde Leao Agustosa kadar bir transfer yapmazsa Osimhen gibi olabilir tetikte beklemek gerekir

İcardi sağlıklı olursa oynar, Morata da alınır iken ilk 11 garantisi verilmiş ve yedeklikten haz etmeyen bir adam bu durumda çift oynamayacağımıza göre Morata bence kesin olarak takımdan ayrılacaktır. Low cost bir forvet alıp devam ederiz.

Zaten Morata yedekliği sorun etmese bile oyunculuğu dışında 2 santraforunda aynı tip olması sıkıntı. Atlet bir oyuncu almak lazım.

Elimizde kiralıklardan da dönecekler ile birlikte yerli/yabancı çok sayıda oyuncu olacak.Bunların bir çoğunu lütfen vede lütfen takasta kullanalım sevgili yönetim.Bu kadar değersizlermiki parasını biz ödeyip gönderiyoruz.Takas olayını bu sezon gerçekleştirelim.Mesela takas ile Gökhan Sazdağını alalım.İlk aklıma gelen.Para vermeden.

Serhan Türk: "Efe Akman'ın şampiyonluk kutlamasında yaşananlardan dolayı kırgın ve üzgün olduğunu duydum.

Sezon sonu muhtemelen bir yere gider. 8 yaşında bir çocuk Galatasaray altyapısına giriyor, 19 yaşına kadar Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil ediyor. O çocuğun giydiği forma Galatasaray forması. Şampiyonluk kutlamasında yuhalanması yanlış. Torpilli olsa Okan hoca 5 yıllık sözleşme mi yapar?" (A Spor)

Tamam ıslıklanma olayı yanlış bunu kabul ediyorum

Ama GS'ı en iyi şekilde temsil etti kısmına asla katılımıyorum

Kardeşim herşeyden evvel GS sana bir şans veriyorsa sahaya çıktığında elinden geleni yapacaksın

Öyle mıy mıy top yürüyerek vurdumduymaz takılarak oynayamazsın

Genç futbolculara ve GS'lı gençlerin isminin kötü anılmasına sebep olamazsın

Sırf bu açıdan düşünüldüğü zaman bile bence kadroda olmayı hak etmiyor

Morata sozlesmesi zaten ocakta bitiyormus gitsin bence kalite oyuncu ama ayni ozellikte icardi var
Oraya Muani gibi atlet birini cekersek ikisi bir arada bile oynayabilir

Bende kötü oyuncu demedim ama babası Ayhan olmasaydı burda olurmuydu?Evet babasi Ayhan olmasaydı da burda olurdu diyebiliyorsak o zaman kabul ederim.Ayrica taraftarın yuhlamasini doğru bulmuyorum o da işin ayrı bir tarafı.
Keske daha erken gitseydi babasinin ayhan akman olmasi belki de aleyhine oldu gelisemedi

Alvaro MORATAyı niye İcardi ve Barış ikna edio o zmn Uruguaylılarla bi münakaşa oldu orda.

Morata hanımı tacize uğradığı için fenere imza atmayan ancelotti gibi gidecek muhtemelen

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

55d47ba3-7716-42c1-8925-b04697e4.webp
>
EPL CUP.webp
>
euro-2024-trophy-80mm_ss5_p-2008.webp
>
Gr9Dw9pWMAErrL.webp

Ya bence bu Morata mevzusu cok uzadi muhtemelen birileri fazla alkol kacirdi Morata da dahil orada bir mevzu cikmis olup da üstü örtülmüs olabilir sonucta Morata da agir bir adam bize öyle görünmese de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt